x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Badea, amenintat cu bataia

Badea, amenintat cu bataia

30 Ian 2005   •   00:00

Adus in vara trecuta de Mircea Rednic de la Vaslui pentru 50.000 de dolari, sarbul Milan Jovanovic era unul dintre jucatorii in care craiovenii isi puneau mari sperante.

NARAVAS. Desi pare un tip docil, Jovanovic are pretentii prea mari
"Va fi mina noastra de aur. Intr-un an vom lua cel putin 500.000 de dolari pe el!", sustinea Pavel Badea, la vremea respectiva presedintele clubului. Intre timp, relatiile dintre jucatorul de 21 de ani si "Badita", care intre timp a ajuns pe banca tehnica, s-au racit.

CEARTA. Prestatiile slabe ale sarbului, dar si ranchiuna lui Badea asupra jucatorilor adusi de "Puriu" au facut din el o victima. Imediat dupa plecarea lui Rednic, Jovanovic l-a amenintat pe Badea cu bataia, fiind nemultumit de postura de eterna rezerva ori de trimiterile la satelit. "Cat voi fi eu la echipa asta, tu nu mai joci decat daca aduci 50.000 de dolari, pentru ca ai fost adus de Rednic!", iar din acel moment Milan a evoluat numai la Universitatea II. Pana la urma, chiar daca Badea a dorit sa se descotoroseasca de serviciile sarbului, s-a ajuns la un consens si antrenorul l-a iertat pe jucator. (Mario Morcov)

PARERE

"Baiatul este nebun cu acte. Cand ii vin pandaliile, nu stie ce face! Asa are un fizic impresionant, pare fotbalist, dar are probleme cu capul! Sper sa devina baiat cuminte pe viitor si sa demonstreze ca merita titularizat la Universitatea" - Pavel Badea despre Jovanovic

INCA UN SARB IN BANIE
Ieri era asteptat in cantonamentul Universitatii din Antalya si un atacant sarb in varsta de 29 de ani. Boris Stevanovic a evoluat ultima data la FC Zemun Belgrad si are un palmares impresionant, dupa cum sustin impresarii sai, marcand 86 de goluri in doi ani. El vine la Universitatea cu pretentii, nedorind sa dea probe de joc. "Vine sa semneze direct, fiindca se considera prea valoros", a comentat un oficial oltean. Cu toate acestea, conducerea clubului sufla si in iaurt in ceea ce priveste semnarea unui contract cu varful sarb, nedorind sa pateasca la fel ca in cazul lui Rangelovic, fost jucator de aceeasi nationalitate al "Stiintei", care s-a dovedit o alegere nefericita.
×
Subiecte în articol: sport badea