x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Badea se joaca de-a demisia

Badea se joaca de-a demisia

29 Oct 2004   •   00:00

Managerul general al Universitatii, Pavel Badea, si-a anuntat demisia ieri-dimineata. Ulterior, la rugamintile conducerii, a acceptat sa mai ramana la echipa pana dupa meciul de maine cu Rapid. Daca oltenii pierd, Badea va pleca.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

SUCIT. Pavel Badea spune ca pleaca daca pierde cu Rapid
TRADAT. Dupa ce patronul Dinel Staicu a renuntat la echipa, Badea a spus ca s-a simtit tradat. "M-am saturat de atmosfera apasatoare care este la club! Foarte multa lume ma contesta si eu nu inteleg de ce. In plus, ma simt tradat si de catre Dinel Staicu, alaturi de care am pornit la drum, iar acum ma lasa singur", a declarat "Badita". Acesta a avut si probleme de sanatate in timpul meciului de miercuri, cu Dinamo II, din Cupa Romaniei, cand, din cauza stresului, i s-a facut rau. Posibil ca meciul cu Rapid sa fie ultimul la Universitatea pentru Pavel Badea, daca gruparea din Banie va pierde. Totusi, Staicu a anuntat ca intrarea va fi libera, in incercarea disperata de a avea un aliat in suporteri.

CADOU. Primaria din Craiova urmeaza sa preia pachetul majoritar de actiuni la Universitatea, dupa sedinta actionarilor din 18 noiembrie. Edilul sef al urbei, Antonie Solomon, a declarat referitor la acest aspect: "Ce surpriza pentru mine! Pe 18 noiembrie, cand va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, este ziua mea de nastere. Ce cadou frumos imi face Staicu. Fotbalul este o prioritate si nu-mi pot bate joc de o legenda si de 300.000 de craioveni. Sper ca Staicu sa-mi dea echipa pe un euro!". De mentionat ca Staicu detine dezlegarile a 10 fotbalisti din actualul lot si urmeaza sa beneficieze de contravaloarea drepturilor de televiziune din sezonul urmator. El a anuntat ca, daca jucatorii vor dori ca el sa ramana, nu se va opune.

GRATUITATE RECIPROCA

Dupa anuntul facut de fostul investitor, Dinel Staicu, cu privire la faptul ca intrarea la partida cu giulestenii va fi libera, organizatorii mizeaza pe o asistenta numeroasa, chiar daca parcursul echipei lui fost unul dezamagitor pentru patimasul public oltean. Increzatori dupa victoria cu Dinamo, suporterii Rapidului au anuntat ca vor veni in numar mare la Craiova, urmand ca, in retur, fanii Universitatii sa beneficieze, la randul lor, de intrare gratuita in Giulesti. Galeria giulesteana se va intalni maine, la ora 13:30, in Gara de Nord, avand la dispozitie sase vagoane de tren pentru deplasarea la Craiova. De asemenea, alte cateva sute de fani ai "visiniilor" vor veni in Banie cu masinile personale.

×
Subiecte în articol: sport staicu