x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bate Borisov - "Vom intra in grupe!"

Bate Borisov - "Vom intra in grupe!"

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    16 Aug 2007   •   00:00
Bate Borisov  -  "Vom intra in grupe!"

După meci, antrenorul Stelei, Gică Hagi şi căpitanul Mirel Rădoi s-au arătat măhniţi de lipsa de concentrare din finalul meciului. Hagi a deplăns şi programul aglomerat din ultimele săptămăni.Â


BATE BORISOV - STEAUA 2-2 - Hagi, nemulţumit, dar optimist pentru calificare

După meci, antrenorul Stelei, Gică Hagi şi căpitanul Mirel Rădoi s-au arătat măhniţi de lipsa de concentrare din finalul meciului. Hagi a deplăns şi programul aglomerat din ultimele săptămăni.Â

Â

"Păcat ca am luat gol in ultima secundă. E un efort mare, dar il facem. Noi suntem la inceput de an, jucăm din trei in trei zile şi se simte acest lucru. Rămăn cu repriza a doua, eu le-am zis să se concentreze, nu cred că poate exista o echipă slabă. In sport nu există teamă, ci respect, dar e nevoie de concentrare pentru a trece de BATE", a spus Hagi imediat după ultimul fluier al arbitrului italian Trefoloni.

Â

INCREDERE. "M-a nemulţumit tot ce a fost inainte de meci, tot ce s-a vorbit, tot ce s-a spus despre BATE Borisov, că-i batem, că-s slabi... Imi aplaud echipa. BATE? O echipă bună, periculoasă, iute, care stă bine in teren, dar noi avem valoare şi cred că o să intrăm in grupele Champions League. In sport nu există teamă, ci numai respect. Trebuie să fii concentrat şi disciplinat. Nu cred că o să avem probleme acasă. In Ghencea, datele problemei se vor schimba", a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

Â

CRITIC. Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost mai tranşant: "Se pare că şi noi ne-am crezut invingători. Din păcate, o echipă mare, aşa cum vrea Steaua să fie, nu are voie să ia gol in minutul 92, dintr-un aut. Am luat două goluri din faze fixe. Probabil, calificarea se termina la 2-1, insă, aşa, le-am dat speranţe şi o să fie mult mai greu in Ghencea decăt a fost in meciul tur. Nu-mi explic jocul mai slab din prima repriză, poate şi ca urmare a relaxării cu care ne-am prezentat la Borisov. Nu suntem afectaţi, nici fizic şi nici psihic. Am fi penibili să zicem acum că am luat două goluri din faze fixe din pricina faptului că jucăm din trei in trei zile". Managerul sportiv, Adrian Ilie a părut liniştit: "BATE a speculat orice mişcare greşită a noastră. Chiar şi după acest rezultat, BATE nu ne-a surprins cu nimic. Poate că in prima repriză au jucat mai legat. La Steaua mi-a plăcut faptul că a luat in serios a doua repriză. Poate a fost o lipsă de concentrare din partea noastră, dar Steaua rămăne favorită in continuare".

×
Subiecte în articol: sport bate