x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bayern revine de la 0-3 şi merge în semifinale

Bayern revine de la 0-3 şi merge în semifinale

de Ionut Paduraru    |    07 Apr 2010   •   00:00

Manchester United a simţit din nou puterea de revenire a lui Bayern, ca şi în urmă cu o săptămână, în meciul de la Munchen. Elevii lui Alex Ferguson au condus cu 3-0 dar s-au impus până la urmă la limită, pierzând calificarea la criteriul golurilor marcate în deplasare.

United a avut un start de partidă perfect, cu două goluri marcate în primele şapte minute, de Gibson şi Nani. Portughezul a făcut apoi dubla în minutul 41 şi partida părea rezolvată, dar Olic a readus speranţele lui Bayern cu un gol reuşit înainte de pauză.

Situaţia lui Manchester s-a complicat în minutul 50, când Rafael a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş gaben. Iar dominarea germană ce a urmat s-a concretizat cu un sfert de oră înainte de final, la execuţia superbă a lui Robben, şut din vole de la 16 metri, după un corner bătut de Ribery.

Premieră pentru Lyon
În celălalt meci al serii, Olympique Lyon a obţinut în premieră îcalificarea n semifinalele UCL, chiar în faţa rivalei Bordeaux, echipa care i-a întrerupt seria de şase campionate consecutive câştigate în Franţa.
Cu un avantaj de două goluri după meciul tur, Lyon a făcut o primă repriza perfectă din punct de vedere tactic, dar doar până în minutul 44. Atunci, Diarra a interceptat un balon la centrul terenului, a pătruns şi a şutat puternic de la 35 de metri, dar s-a opus transversala porţii lui Lloris. Bordeaux a deschis însă scorul la faza imediat următoare, prin Chamakh, gol insuficient, însă, pentru a merge în semifinale.

Rezultatele de miercuri:
Bordeaux - OLYIMPIQUE LYON 1-0 (în tur 1-3)
Chamakh 45
Manchester United - BAYERN MUNCHEN 3-2 (în tur 1-2)
Gibson 3, Nani 7, 41 / Olic 43, Robben 74

Rezultatele de marţi:
ŢSKA Moscova - INTER MILANO 0-1 (în tur 0-1)
Sneijder 6
FC BARCELONA - Arsenal 4-1 (în tur 2-2)
Messi 21, 37, 42, 88 / Bendtner 18

Programul semifinalelor:
Inter Milano - FC Barcelona
Bayern Munchen - Olympique Lyon
Meciurile vor avea loc la 20 şi 21 aprilie (turul), respectiv 27 şi 28 aprilie (returul).

×
Subiecte în articol: redactie