x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Beckham s-a incurcat cu sotia unui toreador

Beckham s-a incurcat cu sotia unui toreador

27 Aug 2004   •   00:00

Un fost bodyguard al fotbalistului englez a dezvaluit identitatea ultimei amante a lui David. Aceasta se numeste Blanca Romero, iar relatia celor doi ar fi inceput anul trecut, cand doamna era inca sotia unui cunoscut matador spaniol.

DELIA GOMOESCU

Serialul "Amantele lui Beckham" continua. In timp ce in Anglia, tabloidele scriu ca jucatorul lui Real Madrid va fi din nou tata, in Spania un fost bodyguard al fotbalistului a dezvaluit identitatea ultimei amante a vedetei madrilene: Blanca Romero.

RELATIE. Potrivit lui Delphin Fernandez, una dintre fostele garzi de corp ale englezului, cei doi s-au cunoscut la o petrecere, vara trecuta, la scurt timp dupa ce jucatorul se mutase la Madrid. Pe acea vreme, Blanca era insa casatorita. Nu cu oricine, ci cu un faimos toreador, Cayetano Rivera Ordonez. Se pare ca afland despre infidelitatile sotiei, acesta a luat pana la urma "taurul de coarne" si a divortat. Inca de la inceputul anului au circulat zvonuri cum ca Blanca ar avea o relatie cu un barbat misterios din lumea spectacolului. Daca ne gandim ca mai ales la Real Madrid fotbalul inseamna spectacol, stirea capata sens.

ANTECEDENTE. Scandalul privind legaturile extraconjugale ale mijlocasului englez a izbucnit in primavara, cand presa britanica a scos la iveala faptul ca Beckham a avut o relatie cu fosta sa asistenta personala, Rebecca Loos. A urmat Sarah Marbeck, care a povestit in saptamanalul News of the World cum a fost sedusa de capitanul nationalei Angliei, cei doi petrecand impreuna aproximativ doi ani. Sirul amantelor englezului nu s-a oprit insa aici, mai multe femei sustinand ulterior ca au trecut prin patul sau. Acum, povestea cu Blanca Romero vine chiar in momentul in care apele pareau sa se fi linistit in casa lui Beckham. David reusise sa-si aduca familia la Madrid si promisese ca va invata limba spaniola pentru o cat mai buna intelegere cu coechipierii sai.

BECKS 3

In urma cu o saptamana, tabloidul britanic The Sun a lansat ipoteza potrivit careia sotia vedetei de la Real Madrid, Victoria Beckham, ar fi din nou insarcinata. Cotidianul peninsular a scris ca sotia fotbalistului, care locuieste acum la Madrid alaturi de David, a revenit de urgenta la Londra pentru o vizita la ginecolog. Cuplul nu a ascuns faptul ca ar dori inca un copil, daca este posibil o fetita. David si Victoria Beckham sunt parintii a doi baieti Brooklyn, in varsta de 5 ani si Romeo, in varsta de un an. Vestea ca Posh ar fi din nou insarcinata a fost confirmata indirect de un apropiat al celor doi care a precizat ca doamna Beckham si-a anulat toate proiectele din viitorul apropiat. Mai mult, ea ar fi povestit unei prietene ca nu are de gand sa nasca la Madrid, ci la o clinica privata din capitala Marii Britanii, unde au venit pe lume si ceilalti doi copii ai ei. Povestea cu nevasta toreadorului poate strica insa planurile de viitor ale celebrului cuplu Beckham.
×
Subiecte în articol: sport madrid beckham