x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bellu şi Bitang, la lot!

Bellu şi Bitang, la lot!

01 Iun 2010   •   00:00
Bellu şi Bitang, la lot!
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul Naţional

Octavian Belu şi Mariana Bitang au revenit în funcţia de antrenori-coordonatori ai lotului naţional feminin de gimnastică al României!

Anunţul a fost făcut de preşedintele FRG, Adri­an Stoica, la sfârşitul şedinţei Co­mitetului Executiv de ieri.
"S-a luat această măsură pentru a corecta nişte lucruri care nu mergeau la lotul fe­minin, cel puţin la ultimele trei competiţii majore. Concluzia noas­tră a fost ca până la şi inclusiv la Jocurile Olimpice să reuşim să facem o figură cât mai frumoasă şi de aceea am considerat corect să ne adunăm toate forţele. Atât Octavian Belu, cât şi Ma­riana Bitang au fost de acord să vină mai aproape, să ajute, şi nu văd nici o vină în asta", a declarat Stoi­ca.

Tot în şedinţa Comitetului Executiv de ieri s-a mai hotărât ca fos­ta gimnastă Anca Grigoraş să ocu­pe funcţia de director tehnic al lotului feminin. Referitor la Nicolae For­minte, cel care a îndeplinit funcţia de antrenor-coordonator al lotului fe­­minin în ultimii cinci ani, iar acum a decis să se retragă, Stoica a spus: "Nu a spus nimeni că îl dă afară pe Forminte, anunţul lui reprezintă o de­cizie personală". De numele lui Belu şi al lui Bitang se lea­gă cele mai mari performanţe obţi­nu­te pe plan internaţional de gimnas­tica femi­nină românească.

×
Subiecte în articol: sport bellu gimnastica bitang