x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bilete de 20 euro pentru meciul cu Suedia

Bilete de 20 euro pentru meciul cu Suedia

de Theodora Şutiu    |    15 Ian 2019   •   12:25
Bilete de 20 euro pentru meciul cu Suedia

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că s-au pus în vânzare online biletele pentru primul meci din preliminariile Campionatului European 2020, unde România o va întâlni pe Suedia.

Partida dintre cele două reprezentative se va juca pe Friends Arena din Stockholm, pe 23 martie, începând cu ora locală 18:00 (19:00, ora României). Biletele pentru acest meci sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 95 de lei (20 de euro). Suporterii care vor să asiste la meci trebuie să aibă în vedere că la Peluza Nord s-au pus în vânzare doar 2.300 de bilete. Data limită de achiziționare a tichetelor este 8 martie 2019, ora 15:00. Tricolorii au fost repartizaţi în grupa F de calificare, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta.

După tragerea la sorţi, jurnaliștii suedezi nu o vedeau pe România printre favoritele la calificare. Publicația Aftonbladet a radiografiat grupa nordicilor, iar principala adversară pentru locul doi e considerată Norvegia. "Nu, nu a fost o tragere de vis pentru echipa condusă de Janne Anderson. Pe lânga Spania, echipa Suediei este obligată să înfrunte cea mai puternică selecţionată a Norvegiei din 1929 încoace", a notat publicația suedeză. 

Suedia este o adversară puternică, dar cu care ne putem bate de la egal la egal, la fel şi Norvegia. Până la urmă, ca să te califici la un turneu final trebuie să te baţi cu cele mai bune echipe, nu poţi să te califici jucând doar cu Malta şi Feroe

Alex Chipciu, Sparta Praga

×