x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Box - Ionut Gheorghe isi serbeaza ziua de nastele odata la 4 ani

Box - Ionut Gheorghe isi serbeaza ziua de nastele odata la 4 ani

de Larisa Calistru    |    28 Feb 2007   •   00:00

Ionut Gheorghe, medaliatul cu bronz de la Olimpiada de la Atena 2004, isi poate serba ziua odata la 4 ani.Motivul: este nascut pe 29 februarie.

Ionut Gheorghe, medaliatul cu bronz de la Olimpiada de la Atena 2004, isi poate serba ziua odata la 4 ani.Motivul: este nascut pe 29 februarie.

De obicei, marcheaza evenimentul pe 28 februarie, dar anul acesta ,la implinirea a 23 de ani, nu prea are timp de petrecere."La pranz voi participa la sedinta de bilant a CS Farul si DSJ Constanta, iar miercuri dupa-amiaza imi fac bagajele, pentru ca seara voi pleca cu trenul spre Slanic Moldova.De joi intru in cantonament cu lotul olimpic al Romaniei, coordonat de Relu Auras, iar timp de o luna voi trage tare, sa dau jos kilogramele in plus si sa revin la o buna forma sportiva", a declarat pugilistul.Ionut Gheorghe le va face cinste colegilor dupa antrenamentul de joi cu tort si cate o bere.

Recent transferat la CS Farul Constanta, sportivul declara ca acum este mult mai linistit.Si-a revenit complet dupa o puternica raceala, care l-a tinut departe de intrecerile Cupei Romaniei, desfasurate saptamana trecuta la Mangalia.Obiectivul sau pentru acest an este obtinerea calificarii la JO Beijing 2008.

×
Subiecte în articol: sport