x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bratu se intoarce

Bratu se intoarce

27 Mai 2004   •   00:00

Intrat in dizgratiile lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, Florin Bratu are foarte mari sanse ca din sezonul viitor sa imbrace din nou tricoul Rapidului

SORIN ANGHEL

Primele transferuri ale Rapidului privind intarirea echipei pentru sezonul viitor au inceput sa prinda contur inca de pe acum.

TRATATIVE. Patronul George Copos a avut deja o discutie cu Florin Bratu privind intoarcerea atacantului aflat sub contract cu Galatasaray la formatia din Giulesti. Jucatorul a plecat toamna trecuta in Turcia in schimbul a doua milioane de dolari, suma care nu a fost platita in totalitate de catre gruparea Cim-Bom-Bom. Cum Gheorghe Hagi nu este multumit de Bratu, cei doi avand si un conflict in luna aprilie, jucatorul s-ar putea intoarce din vara la echipa patronata de George Copos.

PREGATIRE. Atacantul lui Galatasaray a efectuat ieri deja primul antrenament cu Rapidul. Chiar daca nu se stie daca din sezonul urmator va mai antrena in Giulesti, Viorel Hizo considera ca sosirea lui Bratu ar fi benefica atat pentru echipa, cat si pentru jucator. "Sper ca el sa se intoarca la Rapid. Este o chestiune pe care George Copos o va rezolva. Nu ma priveste pe mine transferul lui. Bratu nu trebuie sa considere un pas inapoi revenirea sa in Giulesti. El este un jucator foarte tanar si trebuie sa joace. Si daca nu joaca la Galatasaray si nici nu are vreo oferta din strainatate de ce nu ar veni la Rapid?", a declarat antrenorul Viorel Hizo.

ASCUNS. Daca se va intoarce la Rapid, Bratu va avea acelasi salariu pe care il primea si in momentul plecarii sale in Turcia, 50.000 de dolari. Patronul George Copos si-l doreste pe jucator numai sub forma de imprumut, in vreme ce Galatasaray vrea sa il cedeze pe jucator definitiv in schimbul datoriei de un milion de dolari pe care o are fata de formatia de sub Podul Grant, lucru care nu prea este agreat de partea romana.

"Dulaul" respinge acuzatiile

Situatia critica in care se afla Ceahlaul, viitorul adversar al Rapidului, a nascut destule speculatii privind corectitudinea cu care giulestenii isi vor apara sansele. Antrenorul Viorel Hizo, cel care s-a aflat pe banca moldovenilor in primele 16 etape ale acestui campionat, respinge orice acuzatie. "Sentimental nu mi-as dori ca Ceahlaul sa retrogradeze pentru ca acolo am avute destule succese. Eu acum sunt angajatul altui club si nu pot apara interesele adversarilor nostri. Nu stiu de unde s-au nascut aceste speculatii", a declarat Hizo. "Dulaul" este de parere ca Dinamo a castigat pe merit acest campionat. "Au fost mai constanti decat Steaua si au fost interesati de ce se intampla cu altii", a fost concluzia lui Hizo.
×
Subiecte în articol: sport bratu