x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Buzăul a scos Timişoara!

Buzăul a scos Timişoara!

de Marius Mihalcea    |    06 Dec 2007   •   00:00
Buzăul a scos Timişoara!

Formaţia antrenată de Ştefan Stoica a depăşit-o la penalty-uri pe finalista ediţiei trecute şi s-a calificat in sferturile de finală ale competiţiei KO.

CUPA ROMÃ...NIEI TIMIŞOREANA - Şedinţă de autografe pentru jucătorii CFR-ului


Formaţia antrenată de Ştefan Stoica a depăşit-o la penalty-uri pe finalista ediţiei trecute şi s-a calificat in sferturile de finală ale competiţiei KO.

După 1-1 la finalul timpului regulamentar şi 2-2 la sfărşitul celor două reprize de prelungiri, in urma golurilor inscrise de Liţu (’90+1) şi de Bunică (’107 - penalty), respectiv St. Stancu (’78, ’117), Gloria Buzău şi Poli Timişoara au ajuns la loviturile de departajare.

SURPRIZĂ. Cele două echipe au mers cap la cap pănă in penultima serie de penaty-uri, Gheorghiţă, Bunică şi C. Petre marcănd pentru buzoieni, iar Alexa, Raţiu şi S. Rădoi, pentru bănăţeni. In seria a patra insă, in timp ce Jozici a transformat, Gigel Bucur, cel mai in formă jucător al grupării de pe Bega in acest sezon, n-a reuşit să inscrie. Ultimul executant al Gloriei, Guda, a inscris pentru 7-5 şi a consfinţit eliminarea Politehnicii. "Atăt putem la ora actuală", a spus antrenorul lui Poli, Duşan Uhrin jr. "Incep zile frumoase la Buzău. După egalul cu Steaua, am eliminat Timişoara din Cupă", a declarat tehnicianul echipei din Crăng, Ştefan Stoica.

Â

RESPECT. La finalul partidei Jiul Petroşani - CFR Cluj, incheiată cu victoria la limită a ardelenilor, cu scorul de 1-0, gol inscris de Didi (’6), jucătorii echipei din liga a doua au stat la coadă, la vestiare, pentru a lua autografe şi a face schimb de tricouri cu fotbaliştii pregătiţi de Ioan Andone. "CFR a demonstrat că merită primul loc in Liga 1, chiar dacă impotriva noastră a făcut un joc mai slab", a declarat tehnicianul "minerilor", Gheorghe Poenaru. Am căştigat greu. Mă deranjează că unii jucători nu au avut atitudine", a spus preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan.

marius.mihalcea@jurnalul.roÂ

"Viruşii verzi" au ieşit onorabil

Campioana en-titre a avut nevoie de 35 de minute ca să deschidă scorul in meciul cu amatorii de la CS Sănătatea Servicii Publice Cluj, disputat ieri pe terenul liderului Ligii 1, CFR. Inaintea golului inscris de Boştină, Dinamo nu şi-a trecut in cont nici o ocazie, dar, după pauză, Chiacu (’55), Fl. Bratu (’70) şi Păun (’82) au făcut 4-0 pentru "căini". Partida a fost precedată şi urmată de focuri de artificii, iar la sfărşitul acesteia jucătorii Sănătăţii au primit diplome pentru participarea spectaculoasă in această ediţie a Cupei Romăniei Timişoreana. (Florin Gongu, Cluj)

Dacia şi Pandurii s-au impus la pas

Dacia Mioveni s-a calificat in "sferturi", invingănd cu 3-0 pe Ceahlăul, prin golurile inscrise de Costescu (’1), Olteanu (’31) şi R. Neagoe (’46). "Le-am cerut băieţilor seriozitate, chiar dacă nu ştiu căt de departe vom ajunge in această competiţie", a spus antrenorul argeşenilor, Sorin Cărţu. De partea cealaltă, conducerea nemţeană a anunţat că va renunţa in iarnă la serviciile fostului dinamovist Vojislav Vranjkovic (foto). Graţie reuşitelor lui Al. Piţurcă (’7) şi I. Iordache (’30), Pandurii a invins cu 2-0 pe terenul Universităţii Cluj şi a ajuns in "sferturile" Cupei.

×
Subiecte în articol: sport