x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Caini optimisti

Caini optimisti

de Gabi Golea    |    06 Aug 2005   •   00:00
Caini optimisti

Conducerea dinamovista si-a prezentat ieri achizitiile verii: Plesan, Daouda, Moti, Octavian Chihaia, Adnan Guso, Florin Bratu si Ilie Iordache. Despre noul sezon, care a debutat deja ieri, noii "caini" vad totul in roz, singurul mai rezervat fiind Bratu.

DORINTA. Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Mihaita Plesan, spune ca transferul sau in Stefan cel Mare reprezinta un nou inceput: "Ma asteptam sa vin la o echipa puternica si Dinamo este exact ce mi-am dorit. Aici am gasit profesionalism din toate punctele de vedere. Vrem sa castigam pe toate planurile pentru ca, momentan, Dinamo este cea mai buna echipa din tara. Pentru mine este un nou inceput". Un alt fost oltean, Cosmin Moti, a precizat: "Ma bucur ca am venit la o echipa mare. Sper ca dupa Supercupa sa castigam atat titlul de campioana, cat si Cupa Romaniei. Dar cel mai important este sa readucem suporterii pe stadion". Atacantul Florin Bratu a fost mai realist: "Primul obiectiv al nostru este calificarea in grupele Cupei UEFA. Sunt bucuros ca am ajuns la Dinamo, dar si constient ca trebuie sa inscriu meci de meci. Cred ca mi i-am apropiat pe fani dupa golul inscris Stelei in Supercupa". (Gabi Golea)

ATAC BUN
Antrenorul Ioan Andone nu-i poate folosi la Galati pe Plesan si pe Tamas, ambii accidentati, si pe Claudiu Niculescu, suspendat. In schimb, tehnicianul dinamovist se poate declara multumit de randamentul compartimentului ofensiv. In ultimul meci de verificare, la victoria cu 6-0 in fata "satelitului" Dinamo II, au inscris toti atacantii din lot: Bratu, Baltoi, Zicu si Octavian Chihaia. O dubla a reusit si Claudiu Niculescu.

×
Subiecte în articol: sport