x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Canotaj:Amprente de succes ale campioanelor

Canotaj:Amprente de succes ale campioanelor

de Madalina Corbeanu    |    14 Oct 2008   •   00:00

Şapte dintre canotoarele române medaliate la Jocurile Olimpice de la Beijing şi-au lăsat amprentele pe Aleea Succeselor din Herăstrău.



Şapte dintre canotoarele române medaliate la Jocurile Olimpice de la Beijing şi-au lăsat amprentele pe Aleea Succeselor din Herăstrău.
După Alina Dumitru, Sandra Izbaşa, Ana Maria Brânză, Mihai Covaliu şi componentele echipei feminine de gimnastică, ieri a venit rândul canotoarelor să marcheze stelele care le-au fost rezervate pe Aleea Succeselor din parcul Herăstrău, proiect prin care sunt onorate cele mai valoroase realizări ale românilor din toate domeniile. Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu, campioane olimpice la dublu rame, şi-au lăsat amprentele pe una din stele, iar Doina Ignat, Elena Georgescu, Constanţa Burcică, Ioana Papuc şi Simona Muşat, medaliate cu bronz la 8+1, pe o altă stea. "E bine să copiem lucrurile bune de la alţii. Şi noi suntem vedete, nu numai actorii sau alte personalităţi", a declarat Viorica Susanu, completată de Doina Ignat: "Aşa te simţi ca o vedetă. Cu aşa ceva poţi să te lauzi". Din cele opt stele  a mai rămas liberă cea a campioanei olimpice la maraton, Constantina Diţă Tomescu.

×
Subiecte în articol: sport