x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Casă închisă la Constanţa

Casă închisă la Constanţa

de Mihai Igirosanu    |    26 Mar 2009   •   00:00
Casă închisă la Constanţa
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Cele 8.000 de bilete scoase ieri la vânzare s-au epuizat în circa două ore, astfel că meciul de sâmbătă seară, de la ora 20:45, transmis în direct de Antena 1, se va desfăşura cu casa închisă.



Aproximativ 1.500 de suporteri au aşteptat încă de la ora 4:30 deschiderea caselor de bilete ale Stadionului Farul, care s-au deschis abia de la ora 10:00. FRF a pus în vânzare aproximativ 8.000 de bilete, în jur de 2.000 vor fi distribuite pe alte căi, iar peste 1.300 vor reveni suporterilor sârbi. Pe de altă parte, delegaţia Serbiei şi-a modificat programul, urmând a sosi la Constanţa astăzi, la ora 19:20, deşi, iniţial, trebuia să ajungă cu o oră mai târziu.

OVIDIU PETRE E OK
În privinţa problemelor din lotul tricolorilor, mijlocaşul Ovidiu Petre s-a pregătit normal la antrenamentul efectuat de echipa naţională marţi seară şi are mari şanse de a fi titularizat de selecţionerul Victor Piţurcă în meciurile cu Serbia şi Austria. Ieri-dimineaţă, Piţurcă a programat o primă vizionare a unui meci susţinut de adversari, jocul ales pentru analiză fiind Austria - Serbia (1-3). Internaţionalul Răzvan Raţ a recunoscut că un eşec împotriva Serbiei ar însemna ratarea calificării la CM 2010. "Deja ştim ce va fi în meciul cu Serbia, ştim ce avem de făcut la ora meciului. E clar că o înfrângere ne scoate din cursa calificării, dar nu trebuie să ne gândim deloc la asta, ci la victorie, pentru că putem câştiga. Am făcut un pas greşit cu Lituania, acum trebuie neapărat să învingem. Mutu este cel mai important jucător al naţionalei, dar atât, deoarece fără echipă nu poate fi cine este. Echipa îl propulsează ca lider, este jucătorul numărul unu şi e normal ca adversarii să-l trateze într-un mod special. Dacă toţi vor fi concentraţi pe Mutu, atunci poate apărea un alt jucător de la noi care să fie decisiv." La rândul său, mijlocaşul Răzvan Cociş a spus: "E foarte bine să ştim că o să avem suporterii lângă noi, iar naţionala trebuie să fie căutată şi acum, şi peste 10 sau 100 de ani. E naţionala, iar fanii trebuie să fie lângă noi. Vom încerca totul, pentru a-i face fericiţi pe oameni. O să jucăm ca disperaţii, dar în sensul bun al cuvântului. O să fim atenţi, puţin agresivi şi disperaţi după cele trei puncte. Nu ne vom arunca în atac, iar la ora jocului vom da totul".  

Sârbii vor să ne elimine din cursă

Stoperul Serbiei, Ivica Dragutinovici, de la FC Sevilla, a exprimat clar intenţiile războinice ale trupei lui Radomir Antici: "Rezultatul bătăliei de la Constanţa depinde de jocul echipei noastre. Meciul cu România este o piatră de hotar în lupta pentru calificare. Dacă învingem, şansele românilor se reduc drastic, la minimum. Vrem să luăm o opţiune importantă pentru calificare. Sunt optimist şi cred că vom învinge. Respectăm echipa României, este un adversar valoros, dar nu luăm în calcul decât victoria. Suntem pe primul loc în grupă, dar o nedorită înfrângere ar complica situaţia. Nu vom accepta să se întâmple aşa ceva". Unul dintre marile pericole pentru poarta lui Lobonţ, atacantul lui Standard Liege Milan Jovanovici, a spus: "De la antrenorul meu Ladislau Bölöni, care a antrenat naţionala României, am luat destule informaţii despre adversari. Ştiu tot ce se poate şti despre posibilul adversar direct, Cosmin Contra, aşa că am deja în cap ce trebuie să fac în meciul cu România. Nu luăm în calcul varianta înfrângerii".

"Poate nu va fi total integrat în stilul nostru, dar cu siguranţă Maximilian Nicu se va putea adapta foarte repede şi ne va putea ajuta. Doar joacă în Germania, la echipa de pe primul loc"
Răzvan Raţ

×
Subiecte în articol: sport