x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Catalin Munteanu revine la Atletico

Catalin Munteanu revine la Atletico

03 Iun 2004   •   00:00

Imprumutat pentru sezonul abia incheiat de Atletico Madrid la Albacete, mijlocasul Catalin Munteanu va reveni la clubul "mama" pentru campionatul urmator si va evolua pentru gruparea din capitala Spaniei in actuala editie a Cupei UEFA-Intertoto.

MIHAI IGIROSANU

Incepand de la 1 iunie, noul antrenor al lui Atletico Madrid a fost instalat Cesar Ferrando, tehnicianul cu care Albacete a promovat sezonul trecut in Primera Division.

PREFERAT. Una dintre primele mutari pe care le-a facut Ferrando a fost chemarea lui Catalin Munteanu, unul dintre jucatorii preferati ai sai de la Albacete. "Promovarea si mentinerea in Primera se datoreaza in mare masura lui Cesar. El practica antrenamentele dure, dar ne-a inteles foarte bine si a creat o atmosfera foarte buna la echipa. Este un om extraordinar."

VACANTA. De cateva zile, Catalin se afla intr-o vacanta in Romania, alaturi de familie. "Mi-am reincarcat bine bateriile pentru ca imi doresc din tot sufletul sa ajut pe Atletico sa prinda sezonul viitor, prin Cupa Intertoto, un loc in Cupa UEFA. In Spania este al treilea club ca valoare si pentru mine sa joc acolo reprezinta un pas important in cariera. Pe 28 iunie trebuie sa ma prezint la reunirea lotului lui Atletico", a precizat Munteanu.

Student la IEFS

Catalin Munteanu foloseste vacanta in Bucuresti si pentru a-si rezolva cu brio cateva probleme extrafotbalistice. Principala ocupatie a ex-stelistului este aceea de a trece cu bine examenele pe care le are la facultate, fiind student in anul 5 la IEFS. "In primul rand, ma bucur ca vin acasa, pentru ca nu i-am mai vazut pe cei dragi de la Craciun. Referitor la studii, dupa ce voi termina sesiunea, care este foarte importanta pentru mine, voi incepe un program de pregatire care mi-a fost recomandat de medicul si preparatorul fizic de la Albacete." La finalul lunii se va intoarce in Spania.

"Dinamo a meritat titlul"

Fost jucator al Stelei, cu care a obtinut ultimele performante notabile pe plan european ale gruparii din Ghencea, Catalin Munteanu urmareste din Spania jocurile din Divizia A. "Mi-a parut rau ca Steaua a pierdut primul loc, dupa egalul de la Piatra-Neamt. Dupa parerea mea, echipa lui Ioan Andone a fost cea mai buna din campionat si cred ca a meritat titlul. E drept, Steaua a inceput mai bine returul, a jucat un fotbal mai spectaculos, dar a fost pe alocuri inconstanta. Chiar daca nu are decat doua meciuri pierdute, Steaua a trecut dupa Dinamo linia de sosire", a comentat Munteanu lupta pentru titlu, transata de catre Dinamo.
×
Subiecte în articol: sport munteanu