x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul Ganea: Verdictul se anunţă azi

Cazul Ganea: Verdictul se anunţă azi

de Jurnalul National    |    30 Aug 2007   •   00:00
Cazul Ganea: Verdictul se anunţă azi
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Comisia de Disciplină a LPF a hotărăt să amăne cu o zi analizarea cazului fotbalistului lui Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea

Comisia de Disciplină a LPF a hotărăt să amăne cu o zi analizarea cazului fotbalistului lui Poli Ştiinţa Timişoara, Ionel Ganea, care l-a bătut pe arbitrul asistent Dorin Mudura la meciul cu Rapid. Purtătorul de cuvănt al Ligii, Sorin Satmari, care a fost şi observatorul jocului, nu a anunţat motivul pentru care s-a luat această decize. La final, Ganea a părăsit in grabă sediul Ligii, plecănd fără să dea nici o declaraţie presei.

CONCLUZII. In absenţa lui Ganea, noul căpitan al timişorenilor a fost numit mijlocaşul Dan Alexa. Acesta a spus că lipsa atacantului se va resimţi, dar că Poli va face tot posibilul să bată la Arad, in meciul cu UTA de sămbătă. "Aceste meciuri cu «textiliştii» sunt foarte importante pentru noi, pentru oraşul Timişoara, meciuri pe care le aşteptăm cu mare nerăbdare. Eu nu cred că la Arad este un derby. E un stadion prea mic acolo şi nu pot face atmosfera pe care o fac suporterii noştri pe «Dan Păltinişanu». Nu e atmosfera aceea de derby pe care mi-aş dori-o. Din păcate, la meciul cu Rapid, am pierdut un jucător foarte important. Am pierdut căpitanul", a spus Alexa. Mijlocaşul bănăţean a povestit şi momentele in care incerca să-l oprească pe Ganea să-l lovească pe asistentul Mudura. "Am obosit cel mai mult atunci. Nu m-am speriat, dar in momentele acelea l-am simţit pe Ionel că se mai calmase puţin. Imi pare rău că n-am fost mai aproape de el chiar de la inceput, dar sperăm să iasă bine. E un incident care, trebuie să fim corecţi, nu-şi avea locul. Toată lumea il cunoaşte pe Ganea şi ştie că este un om impulsiv. Ar fi un lucru bun dacă de acum inainte se va schimba ceva şi in arbitraj", a concluzionat Alexa.

×
Subiecte în articol: sport ganea