x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CCA / Costica "Valcea", sef peste arbitri

CCA / Costica "Valcea", sef peste arbitri

de Dragos Stoica    |    20 Dec 2005   •   00:00
CCA / Costica "Valcea", sef peste arbitri

Vacanta din data de 4 noiembrie, pana cand a fost detinuta de Ion Craciunescu, functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost ieri incredintata de Comitetul Executiv lui Gheorghe Constantin (foto).

VOT. Initial, valceanul fusese ales in fruntea arbitrajului de catre comisia consultativa a CCA, formata din 16 fosti arbitri, el avandu-i contracandidati pe Gheorghe Moise si pe Vasile Avram. In primul tur, prin vot secret, Vasile Avram a strans 8 voturi, Gheorghe Constantin - 7 si Gheorghe Moise - 1. In cel de-al doilea tur, Gheorghe Constantin si Vasile Avram au obtinut fiecare cate opt voturi, in timp ce, in ultima runda, valceanul a primit 9 voturi, iar Vasile Avram numai 7. Avram s-a declarat dezamagit de rezultatul alegerilor. "Asta este viata, a fost o procedura democratica, a fost aleasa pesoana pe care membrii Comisiei au crezut ca le poate duce la indeplinire idealurile. A fost o lupta, normal ca sunt suparat, dar viata merge inainte. Se va vedea daca alegerea este cea mai potrivita", a spus Avram la iesirea din sala.

STRUCTURA. Principalul colaborator al lui Gheorghe Constantin "Valcea" va fi Marcel Lica, care va ocupa postul de prim-vicepresedinte. De asemenea, Comitetul Executiv a validat si restul conducerii CCA, care va mai fi compusa din Dan Petrescu, Constantin Gheorghe "Suceava", Mircea Nesu (vicepresedinti), Nicolae Grigorescu si Nicolae Rainea - membri, Constantin Stefan - secretar executiv. Lista membrilor consultativi a CCA este urmatoarea: George Ionescu, Mircea Salomir, Ioan Igna, Gheorghe Moise, Vasile Avram, Tudor Constantinescu, Dan Lazarescu si Ion Muresan. Fost arbitru si observator, Gheorghe Constantin este totodata si tatal "centralului" Augustus Constantin.

×
Subiecte în articol: sport gheorghe constantin avram vasile avram