x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CE de gimnastica masculina - Modesti in calificari, azi e finala

CE de gimnastica masculina - Modesti in calificari, azi e finala

de Madalina Corbeanu    |    06 Mai 2006   •   00:00

Campioana continentala en-titre, echipa masculina de gimnastica a Romaniei s-a calificat in finala pe natiuni a Campionatelor Europene de la Volos, care are loc azi, de la ora 15:30 (TVR 2), abia de pe penultimul loc, al VII-lea.

Gimnastii nostri au acumulat 265,625 de puncte dupa ce au ratat la paralele, inele si bara fixa, insa Marian Dragulescu a obtinut cea mai mare nota din concurs la sarituri, 16,575. Daca la inele au ratat atat Koczi, cat si Jivan, ultimul a repetat greselile si la paralele. "Exercitiul la cal m-a extenuat. In calificari am avut multe ratari, dar sper ca in finala nu vom mai gresi atat de mult. In ceea ce ma priveste, speram sa ma calific la sol si sarituri, si am reusit", a declarat Marian Dragulescu.

SPERANTE. "Marocanul" s-a clasat primul in calificarile pentru finalele de la sol si sarituri, in timp ce Razvan Selariu a obtinut locul al doilea la sol, iar Alin Jivan s-a calificat de pe pozitia a treia la sarituri. Daniel Popescu (locul II in calificari) si Flavius Koczi (locul VIII) vor lupta pentru medalii la cal cu manere. Gimnastii romani nu au reusit calificarea in finalele la bara fixa, paralele si inele.

×
Subiecte în articol: sport