x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ce de polo - Am invins Slovacia si suntem in sferturi!

Ce de polo - Am invins Slovacia si suntem in sferturi!

de Madalina Corbeanu    |    05 Sep 2006   •   00:00
Ce de polo - Am invins Slovacia si suntem in sferturi!

Reprezentativa de polo a Romaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European de la Belgrad, invingand ieri, la capatul unui meci dramatic, nationala Slovaciei cu scorul de 7-6 (1-2, 4-1, 1-1, 1-1). Elevii lui Vlad Hagiu au inceput partida destul de slab, ca si in confruntarile precedente. Condusi dupa prima repriza, poloistii romani au stabilit soarta partidei in repriza secunda, pe care au castigat-o cu scorul de 4-2. Ultimele doua runde s-au incheiat la egalitate, cu acelasi scor, 1-1.

Cu doua victorii (cu Slovacia si cu Rusia), un egal (cu Olanda) si o infrangere (cu Spania), elevii lui Vlad Hagiu ocupa locul trei in grupa, cu sapte puncte, dupa Serbia si Spania. Pe locul patru se afla Rusia.

ULTIMUL JOC. Astazi, de la ora 21:15, in ultimul meci din grupe, Romania va infrunta selectionata tarii-gazda, Serbia, dar partida este una fara miza pentru polistii romani care sunt deja calificati in faza urmatoare. In sferturile de finala, nationala noastra va intalni echipa clasata pe locul doi in grupa B, pozitie ocupata in prezent de nationala Greciei. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport