x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ceahlăul – Fc Vaslui 0-1: "Fiara" Lăcătuş a mai muşcat o dată

Ceahlăul – Fc Vaslui 0-1: "Fiara" Lăcătuş a mai muşcat o dată

de Vlad Ionescu    |    09 Noi 2009   •   00:00

Neînvinşi de la venirea antrenorului Marius Lăcătuş, vasluienii au câştigat derby-ul Moldovei, prin golul înscris de Temwanjera în finalul primei reprize.

Deşi echipa sa a ajuns la cinci victorii la rând în campionat şi a urcat pe primele locuri ale clasamentului, Lăcătuş pare mai degrabă preocupat de următoarele etape, în care Vasluiul va înfrunta pe Dinamo, Steaua şi pe CFR Cluj. "Trebuie să scoatem cât mai multe puncte din aceste partide, pentru că vrem să rămânem în frunte la sfârşitul turului. Nu mă aşteptam să câştigăm uşor la Piatra Neamţ, pentru că astăzi nu mai poţi trata lejer nici un meci. Nu am reuşit să ne desprindem în a doua repriză, când am mai ratat unele ocazii, dar era să suferim pe final", a spus Lăcătuş.

Această a cincea înfrângere pe teren propriu a aruncat Ceahlăul pe ultimul loc, iar antrenorul Gigi Mulţescu, care a fost instalat de doar două etape, are destule motive de îngrijorare. În opinia sa, echipa suferă pe toate planurile, jucătorii având mari carenţe fizice şi tehnico-tactice.

"Ne trebuie cât mai multe puncte până la sfârşitul turului. Vom face mai multe transferuri în iarnă, dar nu vreau să spun ce ne trebuie, ca să nu-i demoralizez pe jucătorii din actualul lot. Zilele acestea vor mai veni cinci-şase fotbalişti, ca să îmbunătăţim valoarea lotului pentru ultimele etape", a declarat Mulţescu.

×
Subiecte în articol: sport