x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj ameninţă Capitala

CFR Cluj ameninţă Capitala

de Dragos Stoica    |    11 Iul 2007   •   00:00

Formaţia antrenată de Ioan Andone se anunţă principala rivală a echipelor din Capitală la căştigarea titlului.

Formaţia antrenată de Ioan Andone se anunţă principala rivală a echipelor din Capitală la căştigarea titlului.

Proiectul "CFR" incepe să se materializeze. Dacă in sezonul trecut colonia portugheză de sub Dealul Feleacului s-a mulţumit să se bată pentru locul 2, se pare că ediţia viitoare a campionatului va aduce prima concurentă serioasă din provincie la căştigarea titlului in ultimii zece ani.

OFENSIVI. In amicalul disputat luni la Bischofshofen, in Austria, trupa lui Ioan Andone a marcat de patru ori in poarta puternicei Lokomotiv Moscova, formaţie care a cochetat in urmă cu căţiva ani şi cu Champions League. Dacă ofensiva a impresionat, marcănd prin Didi, de două ori, Ogbonna şi Deac, nu la fel se poate spune despre apărare. Compartimentul defensiv a cedat de trei ori, avănd in faţă un jucător de clasă precum Traore, care a reuşit o "dublă". Legitimat la Lokomotiv, internaţionalul romăn Răzvan Cociş a fost doar spectator, urmănd să mai stea pe margine trei săptămăni din cauza unor probleme la glezna piciorului stăng. Antrenorul Ioan Andone i-a trimis in teren pe Stăncioiu - Tony, Cadu, G. Mureşan, Amoreirinha - Dani - Semedo, Trică, Didi, Surdu - Fabbiani, iar in repriza secundă au mai intrat Panin, Manuel Jose, Ogbonna, Deac, Sousa, Fredy şi Oliveira. In minutul 79, Tony a fost eliminat.

Televizaţi azi zu Zaglebie

CFR Cluj va disputa in această după-amiază, cu incepere de la ora 17:00, o nouă partidă amicală, in compania polonezilor de la Zaglebie Lubin, nimeni alta decăt viitoarea adversară a Stelei in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Meciul din Austria va putea fi urmărit in direct şi in Romănia, urmănd să fie televizat de sport.ro. In altă ordine de idei, in alte partide amicale disputate in Austria, "U" Cluj a invins luni, cu scorul de 1-0, formaţia croată Slaven Belupo, graţie golului reuşit de Sandu Negrean, in minutul 47, in timp ce Unirea Urziceni a remizat ieri, 0-0, contra echipei ruse Saturn Moscova Oblast.

×
Subiecte în articol: sport