x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Aspiratii de campioni

CFR Cluj - Aspiratii de campioni

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Iul 2006   •   00:00
CFR Cluj - Aspiratii de campioni

Cu cateva zile inainte de inceperea Ligii 1, la CFR Cluj intentiile de a lupta pentru castigarea campionatului au devenit mult mai consistente. La poalele Feleacului, acum se viseaza frumos.

In conditiile in care, in aceasta vara, Arpad Paszkany a facut eforturi consistente, investind peste doua milioane de euro in transferuri de jucatori, CRF Ecomax a devenit una dintre echipele care pot baga provincia in lupta pe care granzii Capitalei o dau pentru adjudecarea Ligii 1.

BUGET. 5,5 milioane de euro este bugetul pe care echipa pregatita de Dorinel Munteanu il are deja varsat in conturi pentru viitorul sezon. Impresionanta suma este posibila datorita atragerii in structura actionariatului a omului de afaceri Stefan Gadola. Devenit vicepresedinte al CA, Gadola va varsa anual catre echipa, prin societatea sa, circa doua milioane de euro. Pana la cooptarea noului investitor in societatea CRF Cluj, acesta sponsoriza echipa cu suma de 100.000 de euro anual.

TENTATIE. Aflat cu afaceri in strainatate, principalul investitor al clujenilor a comentat optimist noua oportunitate. "Este o suma importanta, insa, din ceea ce cunosc eu, cluburile din Bucuresti au cam 10 milioane de euro buget. Diferenta este ca la noi totul se face pe fata! E drept ca fara bani nu faci nimic, dar nici nu sunt o conditie a fericii. Restul va tine de antrenori si jucatori. Noi ne dorim sa luptam pentru titlu". Eforturile pe care "CFR-istii" le fac pentru a avea "fata de Europa" se regasesc si in investitiile masive facute la nivel de reamenajare a stadionului din cartierul Gruia. Se pare ca un argument important in atragerea importantului investitor in cadrul actionariatului clubului l-a reprezentat garantia data de Dorinel Munteanu ca va mai continua macar un sezon in calitate de antrenor-jucator al echipei. Mai mult, nici Vasile Jula nu va parasi corabia, el neajungand la nici o intelegere cu gruparile din liga secunda din Germania, cu care a negociat in ultima luna.

FINAL
"Campania de transferari s-a incheiat la noi. Pana in iarna nu mai vine si nu mai pleaca nimeni. Dorinel Munteanu are marfa de calitate la echipa. Ma bucur ca a ramas si Jula, desi ii promisesem ca, atunci cand isi gaseste un contract bun, poate sa plece"
Arpad Paszkany
presedinte CA CFR Cluj

OPTIMIST
"Banii sunt partea frumoasa. Fara ei nu faci nimic, dar nici nu sunt conditia esentiala pentru a te face fericit. Acum astept ca jucatorii si antrenorul sa ne pretuiasca investitiile facute. Sunt convins ca o performanta deosebita ar mari si investitiile in viitor"
Arpad Paszkany
presedinte CA CFR Cluj

AU PARASIT SPITALUL
Imediat dupa ce au servit ultima masa in cantonamentul din Kapurn, 11 jucatori au acuzat probleme legate de o puternica toxinfectie alimentara. Dupa cateva zile in care au fost supusi unor analize minutioase si tratamentului adecvat, ieri, aproape toti fotbalistii au parasit sectia "Infectioase" a spitalului Muncipal din Cluj. Doar Panin a mai fost retinut de medici, iar Cotolan inca se afla internat la Spitalul Municipal din Targoviste, medicii diagnosticandu-l ca avand gastro-enterocolita acuta. Astfel, la antrenamentele efectuate ieri pe baza CMC Cluj, Dorinel Munteanu a avut la dispozitie doar 10 jucatori, "neamtul" apeland la mai multi juniori pentru a realiza antrenamentul dorit.
×
Subiecte în articol: sport cluj