x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Steaua 1-2 / Avantajul este spre Ghencea

CFR Cluj - Steaua 1-2 / Avantajul este spre Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    06 Aug 2007   •   00:00
CFR Cluj - Steaua 1-2 / Avantajul este spre Ghencea

Trupa pregătită de Cosmin Olăroiu s-a impus ieri in cel mai aşteptat meci al etapei, invingand in fief-ul principalei contracandidate la ocuparea celui de-al doilea loc care duce in preliminariile Ligii Campionilor.

Extrem de dură şi tensionată, confruntarea de la Cluj a fost tranşată de Steaua prin două faze fixe, transformate in gol de inalţii Victoraş Iacob şi Dorin Goian. Pe final, ardelenii au dat semne de revenire, insă autogolul lui Goian a rămas singular pentru echipa lui Cristiano Bergodi, care n-a izbutit nici un şut pe spaţiul porţii pe parcursul celor peste 90 de minute ale partidei!

SURPRIZE. Antrenorul Cosmin Olăroiu a inceput meciul cu o formulă mai mult decat surprinzătoare, titularizandu-i pe Lovin şi pe Croitoru in locul perechii obişnuite din sezonul trecut, Paraschiv - Ovidiu Petre. Jocul de la Cluj n-a inceput sub auspicii bune pentru Steaua, atacantul francez Cyril Thereau, abia revenit după o absenţă de cateva etape, accidentandu-se după doar 26 de minute. Intrat in locul lui Thereau, Victoraş Iacob a izbutit să marcheze după doar patru minute de la pătrunderea pe teren in urma unui corner executat de Nicoliţă. Imediat după pauză, Dorin Goian s-a inălţat imperial şi a reluat violent cu capul in poarta lui Stăncioiu după un nou corner executat de Nicoliţă. In minutul 72, căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, s-a accidentat la piciorul drept, fiind nevoie de inlocuirea sa cu Eugen Baciu.

Au evoluat următoarele formaţii: CFR: Stăncioiu - Tony, V. Jula, Galiassi, Panin - Minteuan, P. Oliveira, Coroian ('58 M. Jose) - Semedo, Anca ('46 Didy), Surdu ('72 Deac). Antrenor: Cristiano Bergodi. Steaua: Cernea - P. Marin, D. Goian, M. Rădoi ('72 E. Baciu), Neşu - Nicoliţă, M. Croitoru, Lovin, Cristocea ('53 Paraschiv) - V. Badea, Thereau ('26 V. Iacob). Antrenor: Cosmin Olăroiu. A arbitrat germanul Peter Sippel.

UN BILET LA NEGRU: 100 RON!
Cu cateva ore inaintea meciului, bişniţarii aflaţi in apropierea arenei din cartierul Gruia vindeau bilete la negru pe incredibilul preţ de 100 RON, in condiţiile in care, oficial, cel mai scump tichet a costat 20 RON. Altfel, interesul suporterilor clujeni pentru confruntarea cu Steaua a fost unul uriaş. Cea mai aşteptată incleştare a etapei a adus lumea la stadion cu două ore şi jumătate inainte de fluierul de start al arbitrului german Peter Sippel. La ora 14:00, stadionul CFR-ului era pe jumătate plin, oamenii inghesuindu-se la porţile de acces. Circa 400 de jandarmi au asigurat un filtru cu 200 de metri inainte de a ajunge la stadion. In condiţiile in care fanii din Bucureşti au refuzat să facă deplasarea la Cluj din cauza unui conflict cu conducerea, Steaua a fost susţinută ieri de circa 1.000 de suporteri, majoritatea sosind din Ardeal.

×
Subiecte în articol: sport steaua