x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj : Vor şi ei penalty-uri

CFR Cluj : Vor şi ei penalty-uri

de Dragos Stoica    |    31 Iul 2007   •   00:00
CFR Cluj : Vor şi ei penalty-uri
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

După ce a văzut că Steaua şi Rapid au beneficiat de căteva erori de arbitraj in prima etapă, preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, n-a ratat ocazia să pună puţină presiune pe brigada care va conduce echipa sa la debutul in noua ediţie de campionat

După ce a văzut că Steaua şi Rapid au beneficiat de căteva erori de arbitraj in prima etapă, preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan (foto), n-a ratat ocazia să pună puţină presiune pe brigada care va conduce echipa sa la debutul in noua ediţie de campionat, măine, contra Oţelului, la Galaţi.

SEMNAL. Conform propriilor declaraţii, Mureşan şi-a reafirmat dorinţa ca dreptatea pe teren să fie impărţită de arbitri străini. "Noi am anunţat că ne luptăm pentru titlu anul acesta, aşa că aştept de la arbitru să ne dea şi nouă un penalty gratuit, ca altora. Să fie egalitate de şanse, să nu pornim in campionat cu handicap. La meciul Steaua - Ceahlăul, Colţescu a greşit grav. El are valoare, dar sper că nu s-a şmecherit. Am spus incă de acum o lună că nu va fi un campionat corect. Arbitrii străini devin o soluţie. Ştiu că s-a spus că anul acesta nu se va apela la ei, dar decizia se poate schimba regulamentar", a spus Iuliu Mureşan.

×
Subiecte în articol: sport