x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Champions League/ Bayern - Steaua: 3-0 (0-0)

Champions League/ Bayern - Steaua: 3-0 (0-0)

26 Noi 2008   •   00:00

Dorinel Munteanu: "Nu am putut ţine pasul cu Bayern"



"Am crezut şi am sperat foarte mult de la acest joc. Chiar dacă am început bine, n-am putut ţine pasul cu Bayern. Acest lot îl am la dispoziţie şi cu el merg mai departe. Aşteptăm ultimul joc cu încredere, e ultima şansă de a merge mai departe în Cupa UEFA, dar ne gîndim deja la meciul cu Urziceni, e mai greu.. A fost decizia mea să îl schimb pe Stancu cu Tiago, dar nu sînt obligat să spun de ce", a comentat Munteanu pentru Protv.

Emerich Ienei:"Gigi mi-a propus să antrenez Steaua"
"Gigi mi-a propus să antrenez Steaua, dar am avut anumite clauze pe care le-am cerut şi nu au putut să mi le ofere, aşa că am fost obligat să refuz. Totul se întâmpla înainte să vină Lăcătuş la echipă, dar a trecut mult timp de atunci aşa că nu mai are rost să discutăm", a declarat Emerich Ienei la Sport.ro

Emerich Ienei:"De la noi e greu de spus cine are faţă de Champions League"
"Să recunoaştem că Bayern a fost mai bună, mai valoroasă. Ribery e un jucător senzaţional, joacă în viteză, driblează spre poartă... De la noi e greu de spus cine are faţă de Champions League. Poate Goian a jucat la un nivel mai înalt, poate Rădoi, poate Dayro, poate Nicoliţă.

Pe Dorinel apasă permanent o presiune extraordinară. Trebuie răbdare cu el. Steaua nu a marcat nici acum, însă a jucat mai bine, iar, dacă va evolua la fel şi în Liga I, se poate gîndi serios la titlu. Un singur lucru i se poate reproşa lui Dorinel, că nu a introdus tot un înaintaş în locul lui Stancu", a declarat Emerich Ienei la Fanatik Show, pe Telesport.

Ilie Năstase: "E greu să-ţi revii după ce ţi-ai pierdut încrederea"

"Hagi a spus doar că Steaua a avut un penalty. Am văzut că a fost ofsaid la golul doi pe reluări. Sînt obosiţi, au jucat foarte multe meciuri şi în Ligă şi în campionat. E greu să îţi revii după ce ţi-ai pierdut încrederea.
Stancu s-a bătut foarte mult. Zapata ne-a salvat şi el de la vreo 3-4 goluri. Cînd a intrat Semedo s-a mişcat puţin mai bine. O să fie greu meciul cu Fiorentina", a spus Năstase la GSP TV.

Ciprian Marica: "Bayern parcă avea o viteză în plus"
"Nu am văzut o diferenţă de valoare mai mare ca la acest meci, Bayern parcă avea o viteză în plus, au fost superiori la toate capitolele! Steaua nu a avut nicio şansă, nu a putut ridica pretenţii la acest nivel. Dar chiar dacă a fost diferenţa aceasta cu Bayern, cu Fiorentina poate fi altfel, aşa că Steaua poate pune probleme. Steaua nu ajunge în atac... Nu se poate spune că are o problemă în atac, pentru că atacanţii ei nu ajung în faza ofensivă! Niciun jucător nu a ieşit în evidenţa în această seară", a spus Marica la GSPTV.

Statistica meciului
Bayern
3-0
Steaua
9
Suturi pe poarta
7
7
Suturi pe langa poarta
4
1
Suturi blocate
0
0
Cartonase galbene
3
10
Faulturi comise
14
6
Cornere
6
37' 9''
Posesia mingiei (timp)
28' 4''
56%
Posesia mingiei (%)
44%
sursa: www.uefa.com

×
Subiecte în articol: sport steaua bayern