x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu, din nou accidentat

Chivu, din nou accidentat

de Ionut Paduraru    |    03 Noi 2008   •   00:00
Chivu, din nou accidentat

Inter Milano a revenit pe primul loc în Serie A după victoria cu 3-2 obţinută în meciul cu Reggina, dar l-a pierdut pentru un timp pe românul Cristi Chivu, care s-a accidentat la genunchiul stâng.



Echipa antrenată de Jose Mourinho a câştigat în extremis pe terenul ultimei clasate din Italia. Inter a început mai bine şi a dus rapid scorul la 2-0, după golurile lui Maicon (’9) şi Vieira (’24), dar Reggina a egalat în urma reuşitelor lui Cozza (’34) şi Brienza (’53). Milanezii au punctat decisiv în ultimul minut, prin fundaşul Cordoba. Folosit din nou în centrul apărării, Chivu a avut o evoluţie foarte bună, lăudată şi de antrenorul Mourinho, dar din păcate s-a accidentat la genunchi cu un sfert de oră înainte de final. "Jucătorii au făcut un meci foarte bun şi pentru a treia oară am jucat cu Cordoba şi cu Chivu în centrul defensivei şi am avut un anume echilibru. Din păcate, Chivu s-a accidentat din nou la genunchi şi acum trebuie să găsesc un alt cuplu de fundaşi centrali pe care să mă bazez", a spus Mourinho.

FĂRĂ OPERAŢIE
Suspect de entorsă la genunchi, căpitanul naţionalei României a fost supus ieri unui control medical amănunţit în urma căruia s-a stabilit exact natura accidentării. Cristian Chivu are o leziune la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng, dar jucătorul nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală. Chivu va urma un program de recuperare la centrul Angelo Morratti de la Appiano Gentile, el putând lipsi aproximativ trei săptămâni.


Roma a fost învinsă de Juventus

Adversara lui CFR Cluj din grupa A a Ligii Campionilor continuă parcursul dezastruos din acest sezon. În etapa a 10-a a campionatului italian, AS Roma a fost învinsă cu 2-0, în deplasare, de Juventus. Golurile torinezilor au fost marcate de Del Piero (’38) şi Marchionni (’48). Tehnicianul formaţiei AS Roma, Luciano Spaletti, a trimis pe teren următorii jucători: Doni – Panucci (’58 Cicinho), Mexes, Juan, Riise – De Rossi, Pizarro (’70 Okaka) – Taddei (’46 Menez), Perrotta, Vucinici – J. Baptista.
Altfel, în etapa a 9-a a campionatului spaniol, Racing Santander, cu românul Laszlo Sepsi integralist, a învins în deplasare, cu 4-2, pe Valencia.
De asemenea, în etapa a 7-a a campionatului Portugaliei, FC Porto, cu fundaşul Cristian Săpunaru în teren tot meciul, a pierdut în deplasare, scor 0-1, în faţa lui Naval.

×
Subiecte în articol: sport chivu