x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Chivu e bine!"

"Chivu e bine!"

de Ionut Paduraru    |    12 Ian 2010   •   00:00
"Chivu e bine!"
Sursa foto: DANIEL MIHAILESCU/AFP/MEDIAFAX

Selecţionerul Răzvan Lucescu (foto) a vorbit la telefon cu Cristi Chivu şi este optimist că fundaşul lui Inter Milano va reveni repede după accidentarea suferită săptămâna trecută.



Lucescu a precizat că, din ultimele informaţii, căpitanul naţionalei îşi va relua pregătirea în cel mult două luni. "Normal că am vorbit cu Chivu. Acum se simte bine, era optimist.

A trecut prin momente grele, s-a speriat. Important este să treacă peste şi să revină. Eu din ce ştiu, el va trebui să facă repaus o lună jumate, două. De multe ori fotbaliştii sunt invidiaţi, dar şi ei trec prin momente grele", a spus Răzvan Lucescu.

Selecţionerul a avut ieri o şedinţă cu staff-ul său, în care s-a decis ce jucători vor fi urmăriţi în următoarea perioadă şi în ce cantonamente de pregătire ale echipelor din Liga 1 vor fi prezenţi membrii corpului tehnic al naţionalei. O primă ţintă a lui Lucescu este fundaşul Ştefan Radu, care s-a remarcat prin evoluţiile avute în ultima perioadă la Lazio: "Radu Ştefan intră în calculele noastre. Îl vom urmări, dar mai e timp până la primul amical. Este greu să vorbesc acum pentru ce se va întâmpla peste două luni".

×
Subiecte în articol: sport