x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu vrea tot la Roma

Chivu vrea tot la Roma

10 Dec 2004   •   00:00

Curtat de AC Milan, capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat pentru cotidianul "Corriere dello Sport" ca doreste sa ramana in continuare la AS Roma.

NU MAI RISCA. Chivu va mai juca doar cand va fi sigur ca este refacut complet
REFUZ. "Ancelotti ma vrea la Milan? Nu, multumesc, viitorul meu este la Roma. Vom redeveni o echipa puternica, deoarece avem un lot valoros. Sunt sigur ca putem prinde un loc de Liga Campionilor pentru sezonul viitor", a declarat Chivu. Romanul este de parere ca situatia Romei este dificila pentru ca a schimbat multi tehnicieni intr-un timp scurt. "Sa schimbi trei antrenori nu este un lucru usor, dar Luigi Del Neri este cel mai potrivit sa ne scoata din aceasta pasa neagra. Fabio Capello a avut motivele sale pentru a pleca la Juventus si tin sa-i multumesc pentru tot ce a facut", a mentionat Chivu.

REVENIRE. Chivu spune ca nu mai doreste sa-si grabeasca revenirea. "Am incercat sa joc dupa accidentare, dar acest lucru mi-a ingreunat situatia. Acum voi intra abia cand voi fi refacut complet", a spus fundasul roman.

PROBLEME
Cristi Chivu a fost supus, la 26 noiembrie, unei noi interventii chirurgicale, in urma careia i s-a introdus o tija, deoarece osul nu s-a sudat dupa prima operatie. El s-a accidentat, pe 23 iunie, la degetul mic de la piciorul drept si a jucat in acest sezon numai in repriza a doua a partidei din Liga Campionilor cu Bayer Leverkusen, scor 1-1. Cel mai devreme, el isi va relua pregatirile abia in luna martie a anului 2005.

×
Subiecte în articol: sport chivu