x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ciocnirea diavolilor

Ciocnirea diavolilor

de Vlad Ionescu    |    16 Feb 2010   •   00:00
Ciocnirea diavolilor
Sursa foto: /Afp/Mediafax

După două luni de pauză, cea mai tare competiţie fotbalistică intercluburi programează azi primele jocuri din optimi. Meciul zilei opune pe AC Milan lui Manchester United.

"Diavolii" din Manchester nu s-au simţit niciodată bine la Milano, ei pierzând toate cele patru meciuri disputate până acum pe terenul omologilor lor italieni. De data aceasta, englezii vor să pună capăt tradiţiei nefavorabile şi să bifeze al 16-lea joc în deplasare fără înfrângere.

Forma deosebită a lui Rooney este principalul atu al managerului Alex Ferguson. Acesta nu va putea conta însă pe Giggs, care a suferit o fractură la braţ în meciul cu Aston Villa. Nici gazdele nu sunt scutite de probleme, lista indisponibililor cuprinzându-i pe Zambrotta, Antonini şi Oddo. Antrenorul Leonardo mai are o problemă, şi anume dacă îl va titulariza sau nu pe Beckham. Dacă o va face, englezul va juca pentru prima oară împotriva fostei sale echipe.

REAL VREA FINALA
Cum finala din acest an se va disputa la Madrid, Realul lui Cristiano Ronaldo nu concepe să se împiedice pe terenul lui Lyon, mai ales că fosta campioană a Franţei nu este în formă. În precedentele două meciuri disputate acasă împotriva Realului, Lyon a câştigat de fiecare dată fără să primească gol.

LIGA CAMPIONILOR - OPTIMI DE FINALĂ, PRIMA MANŞĂ
AZI - ORA 21:45
Olympique Lyon - Real Madrid
Boom Sport One
Arbitru: Martin Atkinson (Anglia)

AC Milan - Manchester United
TVR 1
Arbitru: Olegario Benquerenca (Portugalia)

MÂINE - ORA 21:45
Bayern München - Fiorentina
TVR 1
Arbitru: Tom Henning Ovrebo (Norvegia)

FC Porto - Arsenal
Boom Sport One
Arbitru: Martin Hannson (Suedia)

×
Subiecte în articol: sport