x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Circul din Cotroceni - Dragomir si Iacov s-au facut de rasul lumii

Circul din Cotroceni - Dragomir si Iacov s-au facut de rasul lumii

de Vicentiu Neagoe    |    Daniel Stan    |    20 Iul 2006   •   00:00
Circul din Cotroceni - Dragomir si Iacov s-au facut de rasul lumii

Presedintele LPF si cel al clubului FC National, ambele cu sediul in Cotroceni, s-au balacarit intr-o emisiune televizata, aruncandu-si vorbe de genul "puscariasule", "prostovane" sau "falsificatorule".

De cateva luni bune, Dumitru Dragomit si Constantin Iacov se cearta pe unde se prind. Polemicile dintre cei doi au inceput in momentul in care Iacov a cumparat clubul FC National de la Gino Iorgulescu. Ceea ce s-a intamplat marti seara in direct la OTV a intrecut insa orice imaginatie.

MASCARI. Dragomir a deconspirat faptul ca Iacov i-a cerut functia de secretar general al Ligii, insa l-a refuzat. Presedintele lui FC National a intervenit telefonic dupa ce "Corleone" a spus ca poate face rau Nationalului, daca trimite la FIFA, in atentia lui Sepp Blatter, documentele prin care arata ca gruparea din Parcul cu Platani are datorii de patru milioane de dolari catre stat. "In ce limba ati vorbit cu Blatter?", a intrebat ironic Iacov, moment in care Dragomir parca a inebunit: "Hai sictir, ma baiatule. Tu esti decupat din Urzica, nu vezi ce fata ai? Ma prostovane, tu esti un falsificator, un violator, ai dosar penal. Puscariasule! Ba descreieratule, eu am fost controlat de Camera Deputatilor. Au descoperit ca am fost arestat abuziv, cercetat si achitat. Tu esti o hahalera".

AMENINTARE. La un moment dat, Dragomir i-a spus lui Iacov sa puna mana pe carte. "Cartile dumneavoastra sunt cele 54, de joc", a raspuns Iacov, continuand apoi: "Atentie mare ca veti avea dosar penal. M-ati acuzat de fals fara acoperire". Bosul de la LPF parca a luat foc si a izbucnit. "Cine esti tu, ma? Un zero taiat. Un nimeni. Hai sa vedem cine are sange in instalatie."

ACUZAT DE FALS
Omul numarul unu de la LPF l-a acuzat pe Constantin Iacov de fals, mai concret ca a semnat cecuri fara acoperire. "Marirea de capital este ilegala. Ai dat cecuri false", a spus Dragomir, care l-a chemat pe Iacov la un dialog fata in fata, cu actele de rigoare, insa a fost refuzat. Raspunsul presedintelui gruparii din Cotroceni nu a intarziat: "Eu am toate actele in regula la Registrul Comertului, dar nu vreau sa stau la masa cu acest personaj sinistru".

MARTOR
Unul dintre principalii acuzatori ai lui Iacov este chiar un actionar, Razvan Mihalache. De altfel, se pare ca Dumitru Dragomir are majoritatea informatiilor pentru care il incrimineaza pe Constantin Iacov chiar de la Mihalache. In cadrul aceleiasi emisiuni, acesta a intervenit telefonic: "Lucrurile nu vor ramane asa. Momentan am facut recurs pentru faptul ca, fara stirea celorlalti actionari, domnul Iacov a marit capitalul si a devenit majoritar".
×
Subiecte în articol: sport dragomir iacov