x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Club licenţiat, caut antrenor

Club licenţiat, caut antrenor

de Marius Mihalcea    |    01 Iun 2010   •   00:00
Club licenţiat, caut antrenor
Sursa foto: Gsp/Intact Images/

Veste bună pentru cluburile din Liga 1, care ieri au primit, fără nici o excepţie, licenţa pentru sezonul următor. Asta în ciuda faptului că cele mai multe dintre ele se confruntă cu serioase probleme financiare! Salvarea lor a fost Ordonanţa 92/2009, care dă posibilitatea persoanelor juridice să amâne plata unor datorii către bugetul de stat.

Punct ochit, punct lovit, mai ales pentru grupările care mai au în plus şi grija găsirii unui antrenor. Este vorba despre FC Vaslui, Steaua, Rapid, Universitatea Craiova, Gloria Bistriţa, FC Braşov şi Astra Ploieşti, care ori nu le-au prelungit contractele tehnicienilor cu care au încheiat stagiunea trecută, ori au fost lăsate de izbelişte. Cu menţiunea că oricând pot apărea surprize, fiecare dintre ele având mai multe alternative, opţiunile acestor cluburi se cam cunosc.

Steaua, dar şi Craiova trag de Piţurcă, Vasluiul îl are în vizor pe Hagi, Rapidul a pus ochii pe Şumudică, Bistriţa pare să-l fi acontat pe Reghecampf. În tot acest amalgam al incertitudinilor, ieri a sosit însă şi o confirmare. FC Timişoara, grupare care se găsea în aceeaşi situaţie, după ce Neluţu Sabău şi-a dat demisia, aproape că l-a angajat pe fostul tehnician al CFR-ului, Maurizio Trombetta, care aseară urma să semneze contractul ce i-a fost trimis în Italia prin fax.

×
Subiecte în articol: sport