x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cluburile din Liga 1 au votat varianta care o poate retrograda pe Dinamo

Cluburile din Liga 1 au votat varianta care o poate retrograda pe Dinamo

05 Aug 2020   •   15:01
Cluburile din Liga 1 au votat varianta care o poate retrograda pe Dinamo

Dinamo este la un pas de dezastru. Poate retrograda pentru prima dată în istoria clubului. Un număr de șapte cluburi din Liga 1 au votat pentru varianta în care clasamentul final să fie alcătuit în funcţie de rezultatele meciurior disputate în play-out.

Dinamo este penultima în acel clasament. Doar o victorie miercuri şi un eşec al celor de la Sepsi o poate salva.

1. Hermannstadt 1,91
2. Viitorul 1,69
3. Clinceni 1,62
4. Voluntari 1,62
5. Iaşi 1,38
6. Sepsi 1,17
7. Dinamo 0,87
8. Chindia 0,63

LPF a emis un comunicat prin care solicită mărirea numărului de echipe din Liga 1 la 16. Astfel, Dinamo şi-ar păstra locul în prima divizie. Suporterii "câinilor" anunţă proteste astăzi în urma votului cluburilor din Liga 1.

„Se impune modificarea sistemului competiţional al Ligii I, urmând ca din sezonul următor în competiţia organizată de LPF să participe un număr de 16 echipe. O decizie finală asupra modificării sistemului competiţional al Ligii I poate fi luată doar de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal”, conform LPF.

„Nu ştim dacă o să se întâmple aşa (să retrogradeze Dinamo la masa verde - n.red.), deocamdată sunt discuţii, sunt oamenii care se ocupă de aşa ceva care trebuie să decidă, e o decizie foarte grea, să vedem ce decizie se va lua”, a spus George Ogăraru.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dinamo retrogradare