x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cm Handbal: Final satisfăcător

Cm Handbal: Final satisfăcător

de Jurnalul National    |    18 Dec 2007   •   00:00
Cm Handbal: Final satisfăcător
Sursa foto: FRANCK FIFE/

Chiar dacă Romănia a ratat medaliile, după 35-36 cu Germania, in prelungiri, Gheorghe Tadici a fost mulţumit de prestaţia elevelor sale la CM din Franţa.

Chiar dacă Romănia a ratat medaliile, după 35-36 cu Germania, in prelungiri, Gheorghe Tadici a fost mulţumit de prestaţia elevelor sale la CM din Franţa. "Echipa Romăniei a avut o evoluţie de la bine la foarte bine şi sunt măndru că am terminat in primele patru. E un mare succes, comparănd cu celelalte sporturi de echipă. Ierarhiile se schimbă de la o ediţie la alta, iar să vii in doi ani, o dată pe locul 2 şi o dată pe locul 4, e o mare onoare", a spus Tadici. Un alt motiv de mulţumire pentru tehnician este că Ionela Gălcă (foto) a fost desemnată cel mai bun pivot al competiţiei. In echipa ideală a turneului, doar campioana mondială Rusia are două reprezentante, extremele Polina Viahireva şi Iana Uskova. Echipa stelelor este completată de portarul Valerie Nicolas (Franţa), Anita Gorbicz - centru (Ungaria), Grit Jurack - inter dreapta (Germania) şi Gro Hammerseng - inter stănga (Norvegia).

JO. După clasarea la CM, Romănia va evolua in grupa a 2-a de calificare pentru JO-2008, alături de Ungaria, Polonia şi Japonia. Grupa s-ar putea modifica dacă Angola, locul 7 la CM, nu va căştiga Campionatul Africii din ianuarie 2008, Romănia urmănd să intălnească in acest caz Angola, Croaţia şi Japonia. Meciurile vor avea loc in martie 2008, in ţara noastră, iar primele două clasate se vor califica la JO.

×
Subiecte în articol: sport