x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Confuzia continuă: cazul Varga - Bălan a fost trimis la FRF

Confuzia continuă: cazul Varga - Bălan a fost trimis la FRF

de Vlad Ionescu    |    16 Mar 2010   •   00:00
Confuzia continuă: cazul Varga - Bălan a fost trimis la FRF
Sursa foto: Răzvan Păsărică/Rpressport/Intact Images

Litigiul dintre Rapid şi FC Timişoara, în privinţa transferului jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, nu şi-a găsit încă rezolvarea, după ce comisiile LPF au pasat dosarul la FRF.



A fost o zi plină la comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal, care au discutat cazul transferului la Rapid al jucătorilor Varga şi Bălan. După ce, luni, Comisia de Recurs a amânat cu 24 de ore judecarea acestei speţe, acelaşi organism a respins recursul formulat de clubul giuleştean, trimiţând cazul la Comisia de Soluţionare a Litigiilor.

Însă aceasta şi-a declinat şi ea competenţa în favoarea Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF. "Într-unul dintre cele două capete de cerere, cel legat de legitimitatea transferurilor, s-a admis cererea noastră prin care spuneam că această Comisie de Soluţionare a Litigiilor nu are competenţă şi a fost trimis la FRF.

Celălalt capăt de cerere, cel privind exercitarea dreptului de joc, a fost suspendat până la soluţionarea celui dintâi", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban.

CONTRE CU GIGI BECALI
Pe de altă parte, gruparea din Grant s-a arătat deranjată de o declaraţie a patronului Stelei, Gigi Becali, care a afirmat că dacă George Copos va retrage echipa, campionatul ar deveni mai alb. "Asemenea afirmaţii reprezintă nu numai un afront nemeritat la adresa Clubului Rapid, ci şi un pericol pentru climatul democratic românesc. Sperăm că măcar de această dată Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării îşi va onora obligaţiile prevăzute de lege şi va sancţiona manifestările publice frecvente de intoleranţă rasială ale domnului Gigi Becali", se arată într-un comunicat al clubului.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal balan varga