x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Continua sarbatoarea

Continua sarbatoarea

de Ionut Paduraru    |    29 Iul 2005   •   00:00
Continua sarbatoarea

CFR Cluj este foarte aproape de finala Intertoto. In prima mansa a semifinalei cu Zalgiris Vilnius, echipa lui Dorinel Munteanu a invins, in deplasare, cu 2-1. Returul va avea loc pe 3 august, la Cluj.

Ardelenii si-au luat astfel o placuta revansa dupa ce au fost sicanati de autoritatile lituaniene, care au acordat cu intarziere viza pentru Bruncevici si Milosevici. "Nu pot decat sa ma bucur, mai ales dupa toate problemele pe care ni le-au facut", a spus dupa meci presedintele lui CFR, Iuliu Muresan. De asemenea, antrenorul Dorinel Munteanu a tinut sa-si laude elevii: "Au ramas concentrati, au dat dovada de caracter. Ma bucur ca am castigat acest meci, care nu a fost usor", a spus Munteanu, care va fi suspendat, din cauza cartonaselor galbene, pentru retur. Cu toate acestea, tehnicianul a promis ca echipa sa se va impune si in meciul de la Cluj.

REACTII. Dupa meci, site-ul UEFA a scris ca "CFR Cluj a obtinut o victorie vitala". "Un gol reusit de Adrian Anca a oferit lui CFR Cluj o victorie semnificativa in fata lui Zalgiris Vilnius, in Lituania, apropiindu-se astfel de o finala UEFA Intertoto. Golul lui Anca a fost o lovitura pentru echipa gazda, care parea ca a reusit sa obtina un egal in prima mansa", scrie sursa citata, adaugand ca CFR Cluj este la a treia victorie consecutiva in fata unor formatii din Lituania, dupa succesele cu FK Vetra din primul tur.

SUPORTERI. Fanii clujeni au sarbatorit in strada victoria, dar de data aceasta doar aproximativ 50 de fani au venit in Piata "Avram Iancu". "Victoriile lui CFR au devenit de acum obisnuite, de aceea nu a venit mai multa lume", a spus unul dintre fani, adaugand ca asteapta manifestari mai mari dupa meciurile din finala.

ADVERSARI. Daca trece de Zalgiris, CFR Cluj se va bate pentru un loc in primul tur al Cupei UEFA cu invingatoarea semifinalei dintre Wolfsburg si Lens. In prima mansa, cele doua echipe au terminat la egalitate, 0-0, la Wolfsburg.

×
Subiecte în articol: sport cluj