x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristea duce Dinamo pe podium

Cristea duce Dinamo pe podium

de Daniel Stan    |    26 Oct 2007   •   00:00
Cristea duce Dinamo pe podium

Alb-roşii au căştigat chinuit miercuri seară la Constanţa restanţa cu Farul, au urcat pe locul trei in clasament, dar jocul dinamoviştilor a fost unul lent şi plin de erori.

FARUL - DINAMO 0-1

Alb-roşii au căştigat chinuit miercuri seară la Constanţa restanţa cu Farul, au urcat pe locul trei in clasament, dar jocul dinamoviştilor a fost unul lent şi plin de erori. Salvatorul pentru trupa lui Zenga a fost mijlocaşul Adrian Cristea, care a inscris golul victoriei in minutul 85, cu un şut plasat de la marginea careului.

OPINII. Antrenorul lui Dinamo, Walter Zenga, a fost mulţumit de rezultat, evitănd insă să-şi exprime nemulţumirile legate de joc. "Felicit echipa pentru cum a luptat şi sunt trei puncte mari pentru Dinamo. Abordăm meciurile cu o mentalitate bună, şi asta este bine. A fost un teren greu pentru ambele echipe, dar şi duminică tot pe un teren greu am jucat. Am făcut un joc mai bun in repriza a doua." Tehnicianul Farului, Constantin Gache, a contestat arbitrajul: "Eu de la 8 ani sunt in fotbal şi vin ei să ne inveţe. S-au dat doar două minute de prelungire cănd au fost şi schimbări şi faulturi. Dănciulescu are voie să tragă de tricou, ai mei, nu. Am pierdut pentru că nu am avut şansă, dar nu trebuia să se bage şi arbitrii. Am fi meritat cel puţin un meci egal".

×
Subiecte în articol: sport