x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Dulca, la prima sa înfrângere într-un meci oficial

Cristi Dulca, la prima sa înfrângere într-un meci oficial

de Vlad Ionescu    |    10 Aug 2009   •   00:00
Cristi Dulca, la prima sa înfrângere într-un meci oficial
Sursa foto: /AGERPRES

Băieţii lui Sorin Cârţu au bifat a doua victorie din tot atâtea etape şi s-au instalat, cel puţin pentru o zi, în fruntea clasamentului. Ca şi în alte ocazii, tehnicianul a urmărit finalul meciului din tribună.



Veniţi la Târgu-Jiu după spectaculoasa calificare în play-off-ul Europa League, vasluienii au fost readuşi cu picioarele pe pământ încă din minutul 12, când Florin Stângă a înscris cu capul unicul gol al meciului. Cârţu a ordonat imediat retragerea, reduta olteană reuşind să reziste până la final. Oaspeţii, aflaţi la prima înfrângere de la venirea antrenorului Cristi Dulca, ar fi putut pleca cu un punct, dacă arbitrul Robert Dumitru nu le-ar fi refuzat un penalty pentru un henţ în careu comis de Chibulcutean. "Este o victorie meritată, mai ales că am întâlnit un adversar serios şi bine organizat. Am făcut o primă repriză bună, iar în cea de-a doua am apărat rezultatul", a declarat Sorin Cârţu, care nu a ezitat să se ia din nou de arbitri. "Mă simt vânat permanent. Se ştie opinia mea despre ei, iar asta e răzbunarea lor. Nu înţeleg de ce plătim al patrulea arbitru. Sunt bani pe care îi dăm unora care nu merită. Ei stau cu ochii pe mine că am călcat iarba, că am băut apă sau nu ştiu ce am făcut. E al patrulea sau al cincilea care vine aici şi acţionează la chestii din astea de orgolii mici. Dacă nu vezi evenimentele din teren, ce rost mai are să stai aici?", s-a întrebat Cârţu retoric, acesta afirmând că şicanele la adresa sa vor continua.

PREA MULTE GREŞELI
La rândul său, antrenorul oaspeţilor, Cristi Dulca, a declarat: "Nu avem nici o scuză, dar mergem înainte pentru că ne aşteaptă un program încărcat. Am făcut multe greşeli personale şi au apărut şi câteva schimbări în primul 11, pentru că am jucat la trei zile după meciul cu Omonia şi trebuia să le facem". Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a spus că, deşi au evoluat bine, jucătorii săi nu au funcţionat ca o echipă cu pretenţii de Europa League. "Preferam să jucăm prost şi să câştigăm", a declarat Porumboiu.

Condescu atacă comisiile LPF

Marin Condescu, patronul Pandurilor, a lansat un atac dur la adresa comisiilor LPF, pe care le-a comparat cu nişte "structuri mafiote". "Trecerea comisiilor la LPF este un dezastru. Toate deciziile sunt lovite de nulitate, poate chiar şi retrogradarea lui FC Argeş. Ele funcţionează în afara legii, iar statutul şi regulamentele nu au trecut de Tribunalul Bucureşti", a spus Condescu, care consideră drept abuzivă amendarea cu 10.000 RON a lui Cârţu, pentru neparticiparea la cursul antrenorilor.

×
Subiecte în articol: sport pandurii - fc vaslui