x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristian Tănase, transfer cu scandal

Cristian Tănase, transfer cu scandal

de Mihai Igirosanu    |    28 Iul 2009   •   00:00
Cristian Tănase, transfer cu scandal
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Evenimentele în cazul internaţionalului de la FC Argeş Cristian Tănase au ajuns să fie comentate pe larg în presa germană, mai ales după ce clubul piteştean şi impresarul jucătorului, Ioan Becali, au catalogat drept neinteresantă oferta celor la FC Köln.



Momentan, Steaua pare favorită pentru a-l transfera pe Cristi Tănase, mai ales că fraţii Becali au criticat dur modul în care managerul grupării germane, Michael Meier încearcă să obţină transferul jucătorului. "Îl ştiu de 15 ani pe domnul Meier. Se consideră cel mai mare manager din lume, dar nu este deloc aşa. Vrea să-l ia pe Tănase prin metode subterane, dar fără noi nu se va întâmpla acest lucru. Am încercat de două ori să-l sun, dar nu a răspuns. Eu încă mai aştept", a declarat Ioan Becali pentru cotidianul Express.

Fostul impresar a fost şi mai vehement: "Vă mai spun încă ceva: vărul meu, Gigi, este un nume mare în fotbalul românesc, e patronul Stelei. Dacă Meier nu mă contactează, îl ducem pe Cristi la Steaua, e simplu! Cristi va juca la Steaua în cupele europene, iar peste un an îl pot vinde pe 15 mili­oane de euro la Inter sau la Fiorentina". "Nu comentez ce spune domnul Becali. Cred că România este o ţară dificilă...", a replicat Meier.

DE IERI SE VÂND BILETE

Începând de ieri, la casele din Ghencea s-au pus în vânzare biletele pentru meciul tur cu Motherwell, din turul III preliminar al Europa League, programat joi, 30 iulie, de la ora 20:45, transmis în direct de Pro TV. Preţurile biletelor sunt ur­mă­toarele: Peluze - 10 lei; Tribuna II - 15 lei; Tribuna I - 20 lei; Tribuna 0 - 40 lei; Fotolii - 75 de lei. Or­ga­nizatorii se aşteaptă ca întâlnirea cu scoţienii să se dispute cu casa închisă, după ce la meciul tur cu Ujpest în Ghencea au fost prezenţi 19.000 de suporteri. Fanii "roş-albaştrilor" au promis că vor înceta războiul cu patronul Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport steaua motherwell europa league