x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gândul la Europene

Cu gândul la Europene

de Marius Mihalcea    |    28 Mai 2010   •   00:00
Cu gândul la Europene
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Dacă la antrenamentul de miercuri Răzvan Lucescu nu i-a avut sub comandă pe Chivu, Lobonţ, Deac şi pe Nicolae Dică, toţi fiind învoiţi din diverse motive, ieri, înaintea plecării spre Lvov, "tricolorii" s-au pregătit în efectiv complet.



Meciul cu Ucraina este primul dintr-o serie de trei jocuri-test, reprezentativa României urmând să mai întâlnească săptămâna viitoare echipele similare ale Macedoniei şi Hondurasului, ambele întâlniri fiind programate să se dispute în Austria.

La finalul şedinţei de pregătire desfăşurată ieri la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, Ovidiu Dănănaie, care a revenit în circuitul echipei naţionale după o lungă absenţă, cauzată de accidentarea suferită în amicalul cu Ungaria de la Budapesta, a declarat: "Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci cu Ucraina. Este foarte important pentru moralul nostru şi pentru că reprezintă debutul în pregătiri. Cu toţii gândim pozitiv, suntem foarte încrezători că vom avea rezultatele pe care le dorim şi că vom merge la Europene. Avem atuul că ne încurajăm mult între noi, iar antrenorul ne dă încredere".

Convocat în premieră la naţională, jucătorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Mihai Răduţ, a spus: "Am fost surprins de această convocare, nu mă aşteptam să fiu chemat la lot. La început am crezut că e o glumă. Am o şansă importantă şi sper să o fructific. Ceilalţi jucători m-au primit foarte bine, am ajuns aici şi sunt foarte fericit. Vreau să-mi demonstrez mie că am potenţial".

Răduţ, care nu are decât 20 de ani, a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu selecţionerul Răzvan Lucescu: "Antrenorul ne dă o încredere foarte mare. Eu, fiind un jucător tânăr, simt asta foarte mult. Vreau să lupt să obţinem victoria, pentru că ne dorim să-l facem fericit pe domnul Răzvan".
Meciul Ucraina - România va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 20:30, şi va fi transmis în direct de Pro TV.

×
Subiecte în articol: sport fotbal naţională