x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu săbiile pe masă

Cu săbiile pe masă

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    30 Aug 2008   •   00:00
Cu săbiile pe masă

DINAMO – “U” CRAIOVA ● Derby de tradiţie în “Groapă”
Gazdele vor să uite de înfrîngerea din Giuleşti printr-o victorie contra oltenilor, dar “alb-albaştrii” susţin că vor juca în Ştefan cel Mare pentru toate cele trei puncte.



DINAMO – “U” CRAIOVA ● Derby de tradiţie în “Groapă”
Gazdele vor să uite de înfrîngerea din Giuleşti printr-o victorie contra oltenilor, dar “alb-albaştrii” susţin că vor juca în Ştefan cel Mare pentru toate cele trei puncte.

Indiferent de locurile ocupate în clasament, partidele dintre Dinamo şi Craiova au fost mereu de risc maxim. Aşa se întîmplă şi acum, cînd ambele echipe au ace-laşi număr de puncte după cinci etape (10), dar atmosfera diferă sensibil de la o grupare la cealaltă. În vreme ce Dinamo ţinteşte victoria pentru a se reechilibra după eşecul din runda trecută cu Rapid, oltenii au cel mai bun start din ultimii şase ani.

CONTRE. Dinamoviştii par să se fi liniştit după ce unul dintre masculii alfa ai “haitei”, Vasile Turcu, s-a arătat nemulţumit de prestaţia etalată săptămînă trecută în Giuleşti. “Acum nu mai contează ce a fost, important este doar să depăşim cu o victorie partida cu Craiova. Sîntem avizaţi că oltenii sînt în creştere, dar e greu pentru Universitatea să producă o surpriză la Bucureşti”, a declarat Gabi Tamaş pentru GSP TV. De partea cealaltă, craiovenii par montaţi la maximum. “Va fi o partidă dificilă, dar noi ne ducem să obţinem un rezultat bun. Dinamo este o formaţie care se bate mereu la titlul de campioană, iar pe noi acest aspect ne motivează suplimentar. Vrem să obţinem mai mult decît în campionatul trecut. Atunci am condus cu 3-0, apoi ne-au condus ei cu 4-3, am revenit, iar pe final puteam să cîştigăm. Sper ca acum jucătorii să dea totul pe teren”, a declarat tehnicianul Universităţii, Nicolo Napoli.

Oltenii vor avea suporteri în tribune

După ce oficialii clubului din Bănie au decis să nu recunoască galeria Universităţii Craiova la meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare, suporterii olteni au anunţat că oricum se vor prezenta la Bucureşti. În aceste condiţii, Jandarmeria, după consultări cu reprezentanţii clubului Dinamo, a decis totuşi să le permită ultraşilor olteni accesul pe stadion, pentru a preîntîmpina eventuale incidente în jurul arenei. Galeria “alb-albaştrilor” va număra aproximativ 700 de persoane la meciul de astăzi, fiecare suporter fiind obligat să aibă asupra sa buletinul de identitate. Accesul spectatorilor craioveni se va face pe baza unui tabel în care fiecăruia îi va fi stabilită iniţial identitatea. “Sperăm ca suporterii să dea dovadă de înţelepciune şi să nu răspundă la provocările suporterilor gazdă”, a sunat un comunicat dat ieri publicităţii de clubul din Bănie.

×
Subiecte în articol: sport