x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Romaniei Timisoreana - Pentru Europa

Cupa Romaniei Timisoreana - Pentru Europa

28 Feb 2007   •   00:00
Cupa Romaniei Timisoreana - Pentru Europa

Ajunsa in faza sferturilor de finala, competitia KO programeaza azi trei intalniri: Pandurii Targu-Jiu - FC National, Poli Timisoara - Poli Iasi, Rapid - FC Arges,

Ajunsa in faza sferturilor de finala, competitia KO programeaza azi trei intalniri: Pandurii Targu-Jiu - FC National, la Pitesti, de la ora 14:00, Poli Timisoara - Poli Iasi, in orasul de pe Bega, de la ora 18:00, si in transmisiune directa la Antena 1, de la ora 20:45, pe Stadionul Astra din Ploiesti, Rapid - FC Arges. Cel de-al patrulea "sfert", Steaua - Otelul, va avea loc maine, de la ora 20:45, pe Stadionul Farul din Constanta. Miza este uriasa, castigatoarea Cupei urmand sa participe la editia viitoare a Cupei UEFA.

TINTA. Dintre cele opt echipe ramase in lupta pentru mult ravnitul trofeu, Steaua, Rapid si Poli Timisoara si-au fixat ca obiectiv cucerirea acestuia inca dinainte de startul sezonului. Totusi, patronul gruparii din Trivale, Cornel Penescu, le-a promis jucatorilor lui Dorinel Munteanu o prima de 1.000 de euro in caz de calificare. Partidele de la Timisoara si Ploiesti par a fi cele mai dezechilibrate, mai ales ca Poli Iasi si FC Arges sunt mai degraba interesate de campionat, unde nu stau pe roze. "Avem sanse mici, insa cu siguranta nu ne vom da la o parte, asa cum se speculeaza!", a declarat ieri antrenorul gruparii din Copou, Ionut Popa, care a acceptat ca meciul sa se joace pe terenul adversarilor, dupa ce a obtinut de la acestia transferurile in Copou ale jucatorilor Naidin si Ad. Ilie. "Daca jucam ca in meciul cu Poli, nu putem rata Cupa", a prefatat partida de la Ploiesti patronul Rapidului, George Copos.

×
Subiecte în articol: sport