x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA UEFA / Arbitrii pentru meciuriele echipelor româneşti

CUPA UEFA / Arbitrii pentru meciuriele echipelor româneşti

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Sep 2008   •   00:00
CUPA UEFA / Arbitrii pentru meciuriele echipelor româneşti

Italianul Gianluca Rocchi va conduce la centru partida dintre echipele VfL Wolfsburg şi Rapid Bucureşti, din prima manşă a turului întîi al Cupei UEFA, informează site-ul oficial al forului continental.

Italianul Gianluca Rocchi va conduce la centru partida dintre echipele VfL Wolfsburg şi Rapid Bucureşti, din prima manşă a turului întîi al Cupei UEFA, informează site-ul oficial al forului continental.

Rocchi va fi ajutat de asistenţii Renato Faverani şi Marco Alessandroni, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Maurizio Ciampi. Delegat UEFA va fi bulgarul Mihail Kasabov, iar observator de arbitri a fost desemnat irlandezul Patrick Kelly. Partida VfL Wolfsburg - Rapid Bucureşti, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.00. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Bucureşti.


Finlandezul Jouni Hyytia va conduce la centru partida dintre echipele NEC Nijmegen şi Dinamo Bucureşti, din prima manşă a turului întîi al Cupei UEFA. Hyytia va fi ajutat de asistenţii Esa Vehvilainen şi Mikko Alakare, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Ville Jarvenpaa. Delegat UEFA va fi englezul George Courtney, iar observator de arbitri a fost desemnat turcul Sabri Celik. Partida NEC Nijmegen - Dinamo Bucureşti, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.45. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Bucureşti.

Partida dintre Slavia Praga şi FC Vaslui va fi condusă de georgianul Levan Paniaşvili care va fi ajutat de asistenţii Levan Mikeladze şi Guram Gigogidze, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Levan Kvaraţkelia. Delegat UEFA va fi finlandezul Pekka Hamalainen, iar observator de arbitri a fost desemnat irlandezul William Attley. Partida Slavia Praga - FC Vaslui, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.15. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Vaslui.

Turcul Firat Aydinus va conduce la centru partida dintre echipele Hamburg SV şi Unirea Urziceni, din prima manşă a turului întîi al Cupei UEFA. Aydinus va fi ajutat de asistenţii Serkan Ok şi Tarik Ongun, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Suleyman Abay. Delegat UEFA va fi spaniolul Miguel Galan Torres, iar observatori de arbitri au fost desemnaţi estonianul Uno Tutk şi olandezul Cornelis De Bruin. Partida Hamburg SV - Unirea Urziceni, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.00. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Urziceni.

În fine,  ungurul Zsolt Szabo va conduce la centru partida dintre echipele FC Timişoara şi Partizan Belgrad, din prima manşă a turului întîi al Cupei UEFA. Szabo va fi ajutat de asistenţii Robert Kispal şi Zsolt Attila Szpisjak, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Istvan Meszaros. Delegat UEFA va fi spaniolul Florian Camarena, iar observatori de arbitri au fost desemnaţi slovacul Jan Fasung şi elveţianul Rene Eberle. Partida FC Timişoara - Partizan Belgrad, din prima manşă a Cupei UEFA, se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 20.45. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Belgrad.

Grigoraş: "Am ieşit şifonaţi din meciul cu Lokomotiv"
Tehnicianul Oţelului Galaţi a spus pentru dinamovişti.ro că arbitrul din Finlanda, Jouni Hyytiä, acceptă jocul bărbătesc. Jouni Hyytiä a condus sezonul trecut meciul dintre Lokomotiv Sofia - Oţelul Galaţi din turul doi preliminar al Cupei Uefa, scor 3-1.
"Înfrîngerea noastră nu a fost din cauza arbitrului. Am ratat noi foarte mult! Este adevătat că centralul din Finlanda a lăsat jocul destul de liber, am avut doi accidentaţi grav, Sârghi a facut comoţie la un duel cu portarul şi Paraschiv s-a ales cu arcada spartă. A fost un meci dur cu puţine cartonaşe. Bulgarii au jucat tare în acel meci. Pot spune că Hyytiä nu ne-a oprit din acţiuni, nu a făcut nici o diferenţă între noi şi Lokomotiv".

×
Subiecte în articol: sport uefa cupei partida mansa desemnat