x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA UEFA - Dinamo forteaza locul 1, Rapid out

CUPA UEFA - Dinamo forteaza locul 1, Rapid out

de Daniel Stan    |    14 Dec 2006   •   00:00
CUPA UEFA - Dinamo forteaza locul 1, Rapid out

"Cainii" tintesc prima pozitie din grupa B. Aseara, giulestenii au ratat calificarea.

Batalia pentru primul loc in grupa. Conducatorii dinamovisti si antrenorul Mircea Rednic au vorbit despre victorie, in timp ce atacantul Ionel Ganea a spus, surprinzator, ca meciul nu este important.

Dinamovistii au plecat ieri spre Londra, pentru ultimul meci al anului si, in acelasi timp, al Grupei B a Cupei UEFA, cu Tottenham Hotspur. Conducatorii "cainilor" erau linistiti si mai mult decat optimisti, sustinand ca ultimul obiectiv al sezonului sunt victoria si castigarea grupei. "Suntem linistiti, nu avem presiune si ne dorim sa castigam", a declarat presedintele Nicolae Badea.

Program. Unul dintre actionarii "ros-albilor", Vasile Turcu, a precizat: "Ne-am calificat, iar la Londra vom testa potentialul jucatorilor in fata unei echipe puternice. Ne dorim victoria si castigarea grupei". Contrar celor afirmate de sefi, Ionel Ganea sustine altceva: "La Londra mergem sa facem cumparaturi, asa cum ne-am propus. Ne-am atins obiectivul, meciul nu este foarte important". Atacantul este contrazis de antrenorul Mircea Rednic: "Poate Ganea are alt program, dar eu cred ca a glumit. Mergem sa castigam si sa incheiem anul perfect".
Ilie Nastase, alaturi de "caini"
Conform agentiei Sporting Life, antrenorul lui Tottenham, Martin Jol, ar intentiona sa odihneasca o parte dintre titulari la meciul din aceasta seara cu Dinamo. Exceptandu-l pe Robbie Keane, accidentat, in afara echipei ar mai putea ramane Robinson, Berbatov si Lennon. De remarcat ca in tribune se va afla si Ilie Nastase, declarat suporter al Stelei, care a facut deplasarea cu Dinamo. "Nu ma doare ca e diferenta in campionat intre Dinamo si Steaua. Eu ma duc pe stadion sa vad fotbal, nu sa ma cert cu lumea sau sa injur. Ma duc la Londra sa vad fotbal", a spus Nastase.




×
Subiecte în articol: sport