x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA – Turul II preliminar / FC Vaslui – Metalurg Ljepajas

Cupa UEFA – Turul II preliminar / FC Vaslui – Metalurg Ljepajas

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Aug 2008   •   00:00
Cupa UEFA – Turul II preliminar / FC Vaslui – Metalurg Ljepajas

14:30 • Singura reprezentanta a Romaniei la tragerea la sorti a acestei etape a Cupei UEFA, FC Vaslui, a avut noroc. Letonii de la Metalurg nu fac obiectul unei grupari care sa puna pe jar conducerea clubului moldav.

Singura reprezentantă a României la tragerea la sorţi a acestei etape a Cupei UEFA, FC Vaslui, a avut noroc. Letonii de la Metalurg nu fac obiectul unei grupări care să pună pe jar conducerea clubului moldav.

 

 

ADVERSAR MODEST. Letonii de la Metalurg sînt una dintre grupările care reprezintă constant această ţară în cupele europene. Fără performanţe notabile. În urmă cu cîteva sezoane Dinamo Bucureşti dădea de acest club tot într-o etapă preliminară a competiţiei şi trecea fără emoţii de adeversar. În precedenta aventură europeană a letonilor, aceştia au trecut de Dinamo Brest pentru ca în ultimul tur preliminar să fie trimişi acasă de AIK Stokholm. În sezonul precedent, Metalurg s-a clasat pe locul secund în campionatul Letoniei.

 

 

 

 

 

„Nu regret că nu voi fi antrenorul FC Vaslui în Cupa UEFA. Ca şanse, echipa lui Viorel Hizo este, cu siguranţă, favorita acestei duble manşă. Vasluiul trebuie să speculeze ocazia dată de sorţi şi să se califice în Turul I al Cupei UEFA” – Dorinel Munteanu, ex-antrenor FC Vaslui

×
Subiecte în articol: sport