x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu: "Am luat decizia de a pleca din motive personale, nu m-am certat cu nimeni"

Dan Petrescu: "Am luat decizia de a pleca din motive personale, nu m-am certat cu nimeni"

28 Dec 2009   •   00:00
Dan Petrescu: "Am luat decizia de a pleca din motive personale, nu m-am certat cu nimeni"

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că a considerat, din motive personale, că este mai bine să plece de la Unirea Urziceni, subliniind că nu are nimic de reproşat niciunui oficial, jucător sau angajat de la gruparea ialomiţeană.



"Într-o zi poate mă voi întoarce, dacă voi fi dorit. Am considerat, din motive personale, că e mai bine să ne despărţim. Cred că această despărţire merită să fie una normală. Nu am ce să reproşez nimic, nimănui, au fost şi momente mai grele, pe care le-am trecut cu bine. Am avut şi şansa de a avea linişte, iar acest lucru m-a ajutat să creez un grup fantastic, cu care am avut rezultate. Nu s-a pierdut ceva important, jucătorii nu au plecat, iar dacă jucătorii rămân, Unirea se va bate la câştigarea campionatului. Sper să primesc şi eu o medalie la finalul sezonului. Nu am ce să le reproşez, ei sunt extraordinari, trebuie să rănmână la fel. A fost o decizie grea, dar personală pe care nu aş vrea să o discut prea mult, o ţin pentru mine şi pentru familia mea. În cariera de antrenor, două echipe mi-au rămas în inimă, Unirea şi Sportul, unde m-am format ca antrenor", a menţionat Petrescu, citat de Mediafax.

Tehnicianul a adăugat că nu este interesat să antreneze altă echipă din România: "Când s-a aflat că am încheiat contractul, am primit telefoane de la mai multe cluburi. Decizia pe care o voi lua, se va dovedi doar în timp dacă a fost bună. Nu mă interesează nicio echipă din România, dacă aş fi rămas în România, aş fi rămas aici".

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că noul antrenor va fi din străinătate. "Va fi un antrenor străin, care nu a mai lucrat în România, problema este dacă vine acum sau din vară. Îmi doresc ca Răzvan Lucescu să ne ajute până găsim soluţia optimă. Obiectivul nostru e calificarea într-o cupă europeană pentru că titlul este greu de luat", a comentat Stoica.

×
Subiecte în articol: sport