x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dan Petrescu, contestat de fani

Dan Petrescu, contestat de fani

04 Feb 2004   •   00:00

Nemultumit ca nu i s-au acordat sanse la titularizare, marocanul Ziyati a parasit Rapidul pentru o formatie din Qatar. Acest lucru i-a nemultumit pe suporterii giulesteni, care il contesta pe antrenorul Dan Petrescu.

"Sa ne lase cu fitele de Londra"
Dupa o perioada in care linistea parea sa se instaureze sub Grant, un butoi cu pulbere sta sa explodeze dupa plecarea lui Ziyati in Qatar.

Inca de la sosirea in Giulesti, "Bursucul" nu a fost privit cu ochi buni de catre "Legione Granata" datorita trecutului sau stelist. Un alt motiv de nemultumire a suporterilor "alb-visinii" il constituie campania slaba de transferari dusa de Rapid de la venirea lui Dan Petrescu.

CAMPANIE SLABA. Daca Steaua s-a intarit cu Nicolae Dica si Dorinel Munteanu, achizitiile-cheie ale giulestenilor au fost Galamaz, jucator venit din Divizia B, si Vasilache, un pusti care juca razlet la Gloria. In plus, transferul bacauanului Andrei Cristea nu s-a concretizat. De asemenea, Dan Petrescu si-a completat lotul cu jucatori care nu au rupt gura targului la vechile lor echipe, unde erau niste poveri.

CONFLICT. Bomboana pe coliva a reprezentat-o despartirea Rapidului de marocanul Noureddyne Ziyati. Aflat in cantonamentul din Antalya, mijlocasul a fost anuntat de antrenorul Dan Petrescu ca nu mai conteaza pe serviciile sale, fiind considerat abia al treilea mijlocas defensiv din lot, desi Ziyati evolueaza coordonator. Marocanul si-a facut ieri-dimineata bagajele si a plecat in Qatar, unde a semnat un contract cu formatia Al Khor, Rapidul urmand sa primeasca in schimbul sau 200.000 de dolari.

RASPUNS. De aceasta data, replica galeriei nu a intarziat sa apara. "Dan Petrescu sa ne mai lase cu fitele lui de Londra. Noi nu avem timp de experiente, ci dorim rezultate. Nu vrem sa fim calcati in picioare de celelalte echipe", a spus Gigi Corsicanu, liderul "Legione Granata". Seful suporterilor rapidisti l-a sunat personal pe Ziyati pentru a incerca sa-l faca sa ramana la Rapid, dar demersul sau a esuat.

Iordanescu a fost schimbat de galerie
Problemele dintre galerie si antrenor nu reprezinta o noutate pentru gruparea din Giulesti. Unul dintre tehnicienii care au avut de suferit de pe urma unui conflict cu "Legione Granata" este actualul selectioner al echipei nationale a Romaniei, Anghel Iordanescu. "Generalul" a antrenat in Giulesti in primele 9 etape ale sezonului 2000-2001, fiind demis de catre patronul George Copos in urma presiunilor facute de suporteri. (SORIN ANGHEL)

×
Subiecte în articol: sport dan