x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dana Petrescu s-a relaxat printre camile si beduini

Dana Petrescu s-a relaxat printre camile si beduini

23 Apr 2004   •   00:00

Dupa divort, Dana, fosta sotie a lui Dan Petrescu, si-a regasit linistea. Preocupata mai nou de filozofie, ea si-a propus sa calatoreasca in toata lumea. De curand s-a intors din Egipt, unde a petrecut o minivacanta alaturi de fetele ei si de niste prieteni, iar ieri a plecat in Grecia.

Dana a onorat invitatia unui amic bun, care lucreaza la cabinetul de psihoterapie pe care il detine. „De multa vreme nu m-am mai simtit atat de bine", a marturisit ea. Impreuna cu fetele, Rebecca si Chelsea, dar si cu un grup de prietene,Dana Petrescu a cunoscut aventura desertului. PASIUNE.

Calatoria a impresionat-o atat de mult, ca este decisa sa continue aventura. „Vreau sa vizitez cat mai multe locuri, sa incerc sa vad altceva din viata, nu caut luxul. De fapt, incerc sa-mi largesc orizontul, sa gasesc alte placeri, alte bucurii decat cele pe care ti le ofera o relatie", a inceput povestea fosta sotie a lui Dan Petrescu.

DORINTA. Pentru ca a depasit perioada dificila a divortului, frumoasa blonda recunoaste ca acum se ocupa doar de ea si de fete. „Ma simt implinita, pentru ca am avut o relatie totala, nu am probleme financiare, am doi copii superbi si mi-am regasit linistea. In acest moment nu am nevoie de altceva", a continuat Dana Petrescu.

INITIATIVA. Egiptul i-a lasat amintiri placute. Cel mai mult au impresionat-o desertul, viata beduinilor si pestii.

Mai mult, Dana s-a hotarat sa faca un curs de scufundari, pentru ca vrea sa cunoasca si tainele apelor. „Eu sunt mai libertina, nu-mi plac constrangerile si regulile, mai ales atunci cand este vorba de momentele de relaxare. In vacante imi place sa ma simt bine si asta vreau si de la cei din jur.

Chiar acum, in Egipt, am fost si la plaja, si in baruri, am dansat, am facut tot ceea ce ne-a trecut prin cap. Din pacate ne-am intors repede, pentru ca Beatrice si Rebecca au inceput scoala", a mai spus Dana.

DRUM. Dana continua sa practice taoismul, care a ajutat-o sa se cunoasca si sa-i inteleaga mai bine pe cei din jur. Ieri, ea a plecat in Grecia, la Salonic: „Va fi o vizita mai scurta. Am de rezolvat niste probleme, dar voi profita de spiritul calatoriilor, care m-a cuprins, si ma voi distra cu prietenele mele. Va fi interesant, pentru ca plecam cu masina".

Madalina Corbeanu


„Am ramas foarte buna prietena cu Dan"

  • Jurnalul National: Dana, o femeie divortata este implicit si singura?

    Dana Petrescu: N-as spune asta. Ma simt bine asa, m-am obisnuit cu ideea si am multi prieteni care nu ma lasa sa ma simt singura.

  • Dar cum te simti?

    Mai linistita. Dar nu o sa ma cuprinda definitiv linistea asta. Ma ocup mai mult de mine si de fete. Incerc sa vad viata si altfel, sa gasesc alte bucurii. Cand eram mai tanara, credeam ca sunt implinita suta la suta doar daca aveam o relatie, o familie si copii. Acum am descoperit ca sunt o multime de alte lucruri care merita implicarea totala.

  • Prietenii te privesc altfel?

    Deloc. Ba chiar am fost surprinsa sa constat ca prietenii mei au ramas aceeasi, au stiut cum sa fie alaturi de mine. Desi ma asteptam la surprize neplacute, nu le-am avut. Acum am din partea lor respect si credibilitate. De-a lungul vietii, prietenii sunt cei care te salveaza in momentele grele. Iubirea se poate termina repede, pe cand relatiile de prietenie dureaza toata viata. Sincera sa fiu, abia dupa divort am realizat ce inseamna sa ai astfel de oameni aproape.

    „Acum comunicam mai mult"

  • Relatia cu Dan cum este in acest moment?

    Nu as vrea sa vorbesc foarte mult despre asta, pentru ca e un subiect delicat. Tot ce pot spune este ca cea mai mare realizare a vietii mele este ca am ramas foarte buna prietena cu Dan. El este un baiat deosebit, cu un mare caracter. Din acest motiv, merita totul.

  • Inca locuiti impreuna?

    Da. De dragul fetelor, am convenit sa stam in aceeasi casa. Amandoi le iubim foarte mult. Eu si Dan ne-am inteles bine si inainte de divort, dar acum comunicam mult mai mult.

  • Fetele stiu despre situatia dintre voi?

    Sigur, sunt destul de mari sa inteleaga faptul ca suntem divortati.

  • Ai discutat cu Dan dupa demisia lui de la Rapid?

    Sigur ca discutam, doar locuim impreuna.

  • Regreti ceva din tot ce ai facut pana acum?

    Nu am regrete. Pentru mine este clar ca nu exista alternativa pentru tot ce mi s-a intamplat.


    Merge mai des la biserica

    Beatrice Chelsea (5 ani) si Rebecca Emanuelle (9 ani) sunt eleve la Scoala Engleza si au rezultate foarte bune la invatatura. „Eu si Dan ne impartim sarcinile. Cand eu sunt foarte ocupata, le ia el de la scoala, merg in oras sau in parc. Fetele se bucura de atentia amandurora, nu le lipseste nimic", a marturisit Dana. Cand nu se ocupa de clinica, Dana merge la facultate, fiind studenta in ultimul an la Psihologie, sau la gimnastica. In ultima vreme merge tot mai des la biserica, dar spune ca nu este o habotnica, ci doar mai credincioasa ca in trecut. Cei mai multi bani ii cheltuieste pe haine pentru fete sau pe pantofi, care sunt pasiunea ei.


    Despartire discreta

    Divortul dintre Dana si Dan Petrescu s-a facut intr-o discretie totala, acesta fiind pronuntat la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut. Actiunea a fost introdusa de sotia fostului antrenor al Rapidului, care a fost aparata de trei avocati. Dana a precizat in cerere ca motivul despartirii, dupa 11 ani de casnicie, a fost lipsa de comunicare. Judecatoria Sectorului 1 le-a incredintat mamei pe cele doua fetite ale cuplului. Pana la majoratul fetelor, Dan Petrescu le va plati acestora o pensie alimentara de 3.000 de dolari pe luna. Deocamdata, familia Petrescu locuieste impreuna si pare sa se inteleaga mai bine ca inainte.

  • ×
    Subiecte în articol: sport petrescu dan