x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danciulescu la Saturn

Danciulescu la Saturn

09 Iun 2004   •   00:00

Chiar daca era ofertat si de formatia franceza FC Nantes, dinamovistul Ionel Danciulescu va ajunge pana la urma la formatia rusa Saturn Ramenskoe.

PAUL AND ONE, SORIN ANGHEL

DEGEABA. Impresionati de cele 21 de goluri reusite in campionatul trecut, francezii au intentionat sa plateasca clauza de un milion de dolari pentru Danciulescu. Oficialii lui FC Nantes i-au cerut si Viorel Moldovan referinte despre Danciulescu, tranferul urmand sa se perfecteze dupa incheierea sezonului din Romania.

VARIANTA. Intre timp, golgheterul Diviziei A a starnit si interesul catorva formatii din Rusia. Primii care s-au miscat au fost cei de la Saturn Ramenskoe. Antrenorul Boris Ignatiev a trimis deja un om sa-l urmareasca pe Danciulescu la finala Cupei Romaniei. Atacantul lui Dinamo nu a evoluat, fiind suspendat. Trimisul lui Saturn nu a pierdut insa vremea la Bucuresti, purtand deja discutii cu Cristi Borcea in privinta realizarii transferului. "Acum sunt in vacanta. Stiu ca exista mai multe oferte pentru mine, dar nu stiu ce se va realiza pana la urma", a declarat Danciulescu. In Rusia, romanul ar urma sa primeasca un salariu anual de 200.000 de dolari, contractul urmand sa se intinda pe o perioada de 3 ani.

Cine este Saturn Ramenskoe?

Saturn Ramenskoe nu este prima oara cand este interesata de serviciile unui jucator roman. La inceputul anului 2003, dinamovistul Giani Kirita, intrat in dizgratiile conducerii clubului din Stefan cel Mare, a fost in probe la formatia rusa. Randamentul actualului jucator al lui Samsunspor nu i-a multumit pe rusi, care nu l-au mai transferat pe fostul capitan de echipa al "cainilor rosii". Echipa nationala a Romaniei nu are amintiri tocmai placute in ceea ce priveste pe Saturn Ramenskoe. La inceputul anului 2001, nationala noastra, pregatita la acea vreme de actualul tehnician al lui Rennes, Ladislau Boloni, a fost zdrobita de formatia rusa, scor 4-0, in cadrul unui joc amical disputat in Cipru. In prezent, Saturn Ramenskoe ocupa locul 7 in campionatul Rusiei, dupa 13 etape disputate.
×
Subiecte în articol: sport saturn saturn ramenskoe