x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dani Coman rămăne

Dani Coman rămăne

de Marius Mihalcea    |    13 Iul 2007   •   00:00
Dani Coman rămăne

Titularul postului de portar al "alb-vişiniilor" a fost convins ieri de patronul George Copos să renunţe la poziţia de forţă pe care o adoptase şi va continua in Giuleşti.

Rapid - goalkeeper-ul a obţinut o mărire de salariu de 60.000 de euro

Titularul postului de portar al "alb-vişiniilor" a fost convins ieri de patronul George Copos să renunţe la poziţia de forţă pe care o adoptase şi va continua in Giuleşti.


Dani Coman a refuzat, miercuri seară, să apere poarta echipei sale in meciul de verificare cu Bastia (0-1). Apoi, ieri-dimineaţă, nu l-a menajat pe Viorel Moldovan, care afirmase că "Dani nu are nici o ofertă şi totul e cusut cu aţă albă, pentru a ne forţa nouă măna să-i mărim salariul".

SUCIT. "Viorel Moldovan vine direct de la mare şi vorbeşte in necunoştinţă de cauză. Oricum, cu el discut mai puţin, pentru că este nou in această meserie, a venit direct de pe gazon in funcţia de director sportiv", a spus Coman. Căteva ore mai tărziu, in ciuda faptului că intre el şi club părea că nu mai poate fi rost de vreun compromis, portarul a anunţat: "Rămăn la Rapid, dar să se inţeleagă foarte clar că eu nu am cerut nici un moment o mărire de contract. Acum n-am negociat nici un salariu, pentru că nu sunt disperat după bani. Am acceptat oferta domnului Copos fără să cer un euro in plus. Dănsul mi-a propus suma, iar eu am răspuns: «Mulţumesc, e foarte bine»". Coman va avea un salariu stagional de 180.000 de euro.

Â

A plecat Edel, vine Andrade

Edel Apoula Bete a părăsit ieri cantonamentul "alb-vişiniilor" de la Crans Montana, iar măine seară va semna un contract pe doi ani cu gruparea franceză Paris SG. Potrivit publicaţiei Le Parisien, in schimbul portarului armean de origine cameruneză PSG ii va plăti Rapidului circa 100.000 de euro. Edel va fi inlocuit de portarul brazilian Elinton Sanchotene Andrade, achiziţionat de feroviari de la Duque de Caxias, formaţie din liga secundă braziliană.

Â

Moldovan mai vrea jucători

Directorul sportiv al giuleştenilor, Viorel Moldovan, a dezvăluit miercuri, intr-o declaraţie acordată site-ului francez mercato365.fr, că Rapid nu a renunţat incă la ideea de a-i achiziţiona pe atacanţii romăni Claudiu Keşeru şi Daniel Niculae şi pe mijlocaşul marocan Youssouf Hadji: "Suntem in tatonări pentru cei doi, iar Nico are uşa este larg deschisă. Cu Hadji n-am discutat, nu ştim incă dacă-l interesează această provocare, să joace in Romănia".

×
Subiecte în articol: sport