x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniel Pancu, o luna pe banca

Daniel Pancu, o luna pe banca

13 Feb 2005   •   00:00

Daniel Pancu va sta departe de gazon aproximativ o luna. Atacantul lui Besiktas s-a accidentat la piciorul drept in timpul meciului cu Denizlispor, disputat sambata in etapa a 20-a a campionatului Turciei.

DELIA GOMOESCU

DECIZIE. Cu putin noroc, in functie de rezultatul analizelor, Daniel Pancu s-ar putea reface intr-o saptamana
LOVIT. Romanul a jucat pana in minutul 68, cand i-a cerut antrenorului Riza Calimbay sa il inlocuiasca. Gravitatea accidentarii va fi stabilita cu exactitate abia dupa ce jucatorul va fi supus azi unei rezonante magnetice. Presa din Turcia a apreciat evolutia lui Pancu in meciul castigat de "vulturi" cu 2-0 in fata lui Denizli. "Pancu si Tumer au fost minunati", scrie cotidianul Sabah, care considera ca victoria lui Besiktas a fost cu atat mai valoroasa cu cat echipa din Istanbul a avut doi jucatori eliminati, iar Tumer Metin a ratat un penalty.

LAUDAT. Fanatik noteaza ca Daniel Pancu a fost cel mai bun jucator de pe teren: "Cel mai important punct care ar trebui sa fie trecut la capitolul ghinioane nu este ratarea penalty-ului, ci accidentarea lui Pancu". Vatan scrie ca atacantul lui Besiktas a fost unul dintre jucatorii care au alergat cel mai mult la meciul de sambata.

REGELE LEU
Galatasaray, echipa antrenata de Gheorghe Hagi, a invins sambata cu 3-0, in deplasare, pe Rizespor, prin golurile reusite de Baki (autogol-’50) si Hakan Sukur (’81 si ’86). "Leul s-a asezat pe tron", a titrat cotidianul Star dupa victoria care a dus Galata, cel putin provizoriu, pe prima pozitie in clasament. Formatia lui Hagi are 48 de puncte, cu unul mai mult decat Fenerbahce, care a jucat aseara cu Istanbulspor. Presa turca apreciaza ca Cim Bom a meritat victoria, chiar daca in prima repriza a jucat prost.

×
Subiecte în articol: sport pancu