x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dedicaţie pentru Chivu

Dedicaţie pentru Chivu

de Ionut Paduraru    |    11 Ian 2010   •   00:00
Dedicaţie pentru Chivu
Sursa foto: /Reuters

Inter Milano a câştigat în extremis partida cu Siena, scor 4-3, iar elevii lui Jose Mourinho i-au dedicat succesul lui Cristian Chivu, care va lipsi aproximativ trei luni după ce a suferit o fractură craniană.



Liderul din Seria A a avut mult de tras pentru a obţine victoria în faţa echipei lui Paul Codrea, integralist la oaspeţi. Inter a deschis scorul prin Milito ('24) şi a condus din nou cu 2-1 după reuşita lui Sneijder ('36), dar golurile lui Macarone ('18, '64) şi Ekdal ('64) au menţinut-o pe Siena în avantaj până cu două minute înainte de finalul partidei. O nouă execuţie a lui Sneijder ('88) şi golul lui Samuel din al treilea minut de prelungiri au dus cele trei puncte în contul gazdelor. "A fost o victorie a caracterului, dar am avut şi noroc. Siena nu merita să piardă", a recunoscut la final Mourinho, care l-a ţinut pe banca de rezerve pe al doilea român din lotul lui Inter, atacantul Denis Alibec.

De asemenea, căpitanul milanezilor, Javier Zanetti, a declarat că el şi colegii săi au găsit puterea de a reveni pentru a-i aduce o bucurie căpitanului naţionalei României, accidentat grav în etapa trecută, în meciul cu Chievo.

"Cu toţii îi dedicăm această victorie lui Cristian Chivu. Îl aşteptăm, ne lipseşte. Sunt fericit că am învins şi îl felicit pe Samuel, care ne-a dăruit victoria in extremis. Mereu se lăuda că şi-a început cariera ca atacant, dar până acum nu l-am crezut", a spus Zanetti pentru site-ul oficial al lui Inter Milano. În plus, Wesley Sneijder şi Dejan Stankovici şi-au manifestat susţinerea faţă de Chivu printr-un mesaj scris pe un tricou, pe care l-au arătat după ce olandezul a înscris primul gol: "Torna presto Cris" (Revino rapid Cris).

×
Subiecte în articol: sport